Schoolvakanties 2024

Het hele jaar door schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is het ideaal om lekker op vakantie te gaan! Geniet tijdens Pasen met het hele gezin wat dichter bij huis, gebruik de zomer voor bestemmingen verder weg of doe nog wat vitamine D op tijdens kerst! Dit zijn de schoolvakanties 2024:

Naar de zon tijdens de voorjaarsvakantie 2024

De eerste echte schoolvakantie 2024 is de voorjaarsvakantie. Tijdens de voorjaarsvakantie is het weer vaak nog onverschillig in Nederland. Een mooie gelegenheid om lekker de zon op te zoeken! Vertoef op een van de Canarische Eilanden, zoals Lanzarote of Tenerife.

Zoek paaseieren buitenshuis tijdens Pasen 2024

Pasen is een heerlijke feestgelegenheid om erop uit te gaan in Nederland! Je kunt bijvoorbeeld een huisje huren op een vakantiepark aan zee of ga ouderwets kamperen in de bossen. Ons eigen land heeft genoeg te bieden!

Maak een stedentrip in de meivakantie 2024

De meivakantie is uitermate geschikt voor een stedentrip! Bezoek Rome, Barcelona of Lissabon en ontdek wat deze steden zo aantrekkelijk maakt. Ga je toch liever voor iets warmers? Kies dan voor het eiland Kreta op Griekenland. Met een temperatuur van rond de 20° graden zit je hier sowieso goed!

Ga een weekendje weg tijdens Hemelvaart 2024

Hemelvaartsdag is de perfecte vrije dag voor een gezellig uitje. Ga met de kinderen naar de Efteling en overnacht op het park! Natuurlijk kun je ook je koffers pakken en een weekendje weg gaan, bijvoorbeeld in een Bed & Breakfast of een hotel. Zo kun je de schoolvakanties 2024 goed besteden!

Vier extra lang weekend tijdens Pinksteren 2024

Met een extra lang weekend in het vooruitzicht is het tijd om leuke plannen te maken voor de pinksterdagen. Ontdek de Belgische kust, plaatsen zoals De Panne, Oostende en Heist staan garant voor een spetterende vakantie! Blijf je liever dichtbij huis? Slenter dan over de pinkstermarkt in een van de Nederlandse steden, zoals Nijmegen of Limburg. Of waai lekker uit op een van onze eigen Waddeneilanden, zoals Texel of Terschelling!

Met het hele gezin genieten: zomervakantie 2024

Wanneer de schoolvakantie 2024 is begonnen en de kinderen zes weken vrij zijn, is het tijd om te ontspannen! Het is de ideale tijd voor leuke dagjes weg, maar ook voor een verdere vakantiebestemming. Geniet op een van de all inclusive resorts van Turkije, waar de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Zoek de zon op in Spanje of ontdek cultuur en natuur in Griekenland. Wat je ook kiest, het wordt een heerlijke vakantie voor het hele gezin!

Naar de warmte tijdens de herfstvakantie 2024

Wanneer de scholen net weer zijn begonnen en de regen met bakken uit de hemel valt, staat de volgende schoolvakantie van 2024 weer voor de deur! De herfstvakantie is dé tijd om Nederland even te verlaten. Denk bijvoorbeeld aan RhodosItalië of Antalya. Hier zal je niks meekrijgen van dat Nederlandse weer!

Werk aan de bikinilijn tijdens de kerstvakantie 2024

De kerstvakantie is de afsluiting van de schoolvakanties 2024 en is de perfecte periode om nog een kleurtje op te doen. Kom helemaal tot rust op het bounty eiland Curaçao of op een van de andere eilanden van de Nederlandse Antillen. Ga je toch liever voor iets actievers? In het hooggebergte ligt al voldoende sneeuw voor een heerlijke wintersport vakantie.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.