1. Hoe betaal ik mijn reis?

Mijn betaling

Hoe betaal ik mijn reis?

 

Bij Vakanties.nl zijn er drie mogelijkheden om je reis te betalen:

  • Via iDeal en Maestro (internetbankieren)
  • Per creditcard (Visa, Mastercard en American Express)
  • Via Bancontact (internetbankieren)

Er worden geen extra kosten gerekend voor het gebruik van de creditcard.

Een deel van je vakantie dien je al direct bij je boeking te betalen (aanbetaling). De aanbetaling voldoe je door eerder genoemde betaalmogelijkheden.

Restantbetaling

De restantbetaling (de gehele reissom min je aanbetaling) betaal je 6 weken voor vertrek. Na ontvangst van je factuur maak je de restantbetaling over via je "Mijn Vakanties"-account. Ook hier heb je weer de mogelijkheid om te kiezen tussen iDEAL, Bancontact en creditcard. 

Het uitblijven van betaling leidt tot annulering van je vakantie. Bij annulering als gevolg van geen betaling is de boeker verantwoordelijk voor de gemaakte kosten. Zorg er dus altijd voor dat je op tijd betaald. Wij helpen je hierbij door je 7 dagen voor het aflopen van de betalingstermijn een herinnering te sturen.


Hoe zit het met overschrijven?
Je hebt de mogelijkheid om de restantbetaling handmatig over te schrijven. Ons rekeningnummer staat namelijk op de factuur. De verwerkingstijd van een handmatige overschrijving is ongeveer 10 werkdagen.

Een handmatige overschrijving is enkel mogelijk als het gaat om een boeking met een restantbetaling. Voor vakanties waarbij de gehele reissom direct voldaan moet worden (vertrek binnen 6 weken), is deze betaalmogelijkheid niet mogelijk.

 
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     05:29:01 | 0,42 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel