Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zaterdag uur
Let op Wegens drukte is onze reactietijd langer dan je van ons gewend bent. We doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag. Onze excuses voor het ongemak.
  1. Jouw vakantie precies zoals jij dat wil

Jouw vakantie precies zoals jij dat wil

We hebben iets nieuws voor je. Iets waarmee je nóg makkelijker vakantie viert.

Komt ‘ie: 

Pakketreizen zijn onwijs populair. Logisch: je betaalt nooit teveel en je geniet van een compleet verzorgde vakantie. Geen stress, geen gedoe. Alles lekker inbegrepen. Het nadeel? Bij een pakketreis valt er niets te kiezen. Zou het niet te gek zijn als je kunt profiteren van de scherpe prijs van een pakketreis én zelf kiest hoe je deze invult?

Dat kan vanaf nu met vakanties.nl! Bij ons pak je het voordeel van een pakketreis. Maar je hebt de vrijheid om zelf je pakketreis in te richten. Zo kies je gemakkelijk voor latere vlucht, of een andere kamer. Boek jouw vakantie precies zoals jij het wil. 
 

Eerlijk over prijzen

We zijn hartstikke duidelijk over de kosten. We halen altijd de meest actuele prijzen op bij onze partners. Álle kortingen, álle aanbiedingen en álle voordeeltarieven geven we één-op-één aan jou door. Natuurlijk rekenen we geen verborgen boekings- of creditcardkosten. Overal tonen we hoe je prijs is opgebouwd, zodat jij precies weet wat je betaalt. Vind je ergens toch een betere prijs? Dan betalen we je het verschil terug!
 

De snelste service

Heb je hulp nodig? Dan helpen we je razendsnel. Voor, tijdens en ná je vakantie. Heb je je vakantie geboekt? Dan staat we zelfs 24/7 voor je klaar. We zijn namelijk een ervaren team van reisexperts en vakantiefans. 🙋We doen niets liever dan elke dag keihard werken om dé plek te blijven waar jij je droomvakantie boekt. Elke vakantie weer. 
 

De slimste vergelijker

Wij werken samen met alle grote Nederlandse en Duitse touroperators als TUI, Corendon, en FTI. Daarnaast vergelijk je ook de prijs van een lijnvlucht van o.a. Transavia, Easyjet en Vueling gecombineerd met jouw hotel als pakket. Zo vergelijk je echt alle prijzen op één plek en vind je op vakanties.nl gegarandeerd altijd de laagste prijs. 


Alvast veel vakantieplezier!🏖️🍉🍦☀️

Lees ons interview in het Algemeen Dagblad van 19 mei 2019 hier

Vakanties-nl-in-het-AD-mei-2019-kopie.jpeg


Of bekijk onze televisie reclame, bekend van o.a. NL 1, 2 en 3, RTL4, SBS 6 en Veronica.Vakanties.nl B.V. is opgericht in 2017. 

Rekeningnummer (voor overschrijvingen): NL 35 RABO 0321 1478 98
KVK: 69164967

BTW nummer: NL 857761985B01
Postadres: Schiedamse Vest 154, 3011 BH Rotterdam

Alle aangeboden reizen vallen onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR: 3732).
​Ook is Vakanties.nl lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR: 05507). 

Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     10:55:08 | 0,1 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel