Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Op feestdagen zijn we gesloten.
  1. De aanbieder waar je zelf je vakantie kiest

De aanbieder waar je zelf je vakantie kiest

✓ Het voordeel van een pakketreis. Maar jij bepaalt wat erin komt.


We hebben iets nieuws voor je. Iets waarmee je nog makkelijker vakantie viert op jouw manier.

Komt ‘ie: 

Pakketreizen zijn onwijs populair. Logisch: je betaalt nooit teveel en je geniet van een compleet verzorgde vakantie. Geen stress, geen gedoe. Alles lekker inbegrepen. Het nadeel? Bij een pakketreis valt er niets te kiezen. Terwijl jij misschien liever een latere vlucht of ander hotel wil. Of een huurauto in plaats van een transfer.

Zou het niet te gek zijn als je kunt profiteren van de scherpe prijs van een pakketreis, maar zelf de inhoud van het pakket samenstelt? Dat kan vanaf nu met vakanties.nl! Bij ons pak je het voordeel van een pakketreis. Terwijl je zelf bepaalt wat erin komt. We hebben inkoopcontracten verschillende Nederlandse en Duitse touroperators. Maar je hebt de vrijheid om je pakket zelf nog aan te passen.

We hebben een mega-aanbod en we zijn hartstikke duidelijk over de kosten. Kinderen mogen altijd mee voor de helft van de prijs. En we rekenen natuurlijk geen verborgen boekings- of creditcardkosten. 

Heb je hulp nodig? Dan helpen we je altijd. Voor, tijdens en ná je vakantie. Heb je je vakantie geboekt? Dan staat we zelfs 24/7 voor je klaar. We zijn namelijk een ervaren team van reisexperts en vakantiefans. 🙋 We doen niets liever dan elke dag keihard werken om dé plek te blijven waar jij je droomvakantie boekt. Elke vakantie weer.

Alvast veel vakantieplezier!🏖️🍉🍦☀️

Copyright GIATA 2015-2018, client ref. 126659     02:32:54 | 0,06 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel