1. De aanbieder waar je zelf je vakantie kiest

De aanbieder waar je zelf je vakantie kiest

✓ Het nieuwe alternatief voor een pakketreis!

Wij geloven dat een pakketreis niet standaard hoeft te zijn. Daarom combineer je bij ons zelf je vlucht, hotel, transfer of huurauto uit ons aanbod. Jij bepaalt het dus helemaal zelf! En heb je toch vragen? Dan helpt onze persoonlijke klantenservice je graag. Zo bieden wij de allerbeste ervaring. 

Liever een latere vlucht? Vlieg je liever een dagje later? Of kies je voor een huurauto in plaats van een transfer? Dat kan! Het alternatief voor een standaard pakketreis stel je namelijk gewoon zelf samen uit meer dan 10.000 zonvakanties, last-minute vakanties, all-inclusive vakanties en stedentrips. En dat is nieuw! Daarom zijn we niet alleen voordelig, maar ook nog eens supersnel! 

Voor ons hele aanbod vakanties, stedentrips en last-minutes bieden wij 100% zekerheid van veilig betalen en boeken. Zo zijn we natuurlijk lid van ANVR en SGR en ondersteunen we veilig betalen via iDeal.


 

✓ 100% zekerheid van veilig betalen en boeken

Vanzelfsprekend bieden wij je de zekerheid van veilig betalen en boeken doordat we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en iDeal. 

We voldoen aan de strenge eisen van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Ook zijn we lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap van reisaanbieders. Hiermee zijn we jouw betrouwbare partner voor het boeken van je gehele vakantie en kunnen we je 100% zekerheid bieden op veilig boeken en betalen. En twijfel je toch nog ergens over? Bel ons dan even, we helpen je graag verder! 

 

 

✓ Goedkope vakantie aanbiedingen

Wij zijn een online reisbureau en verzamelen het aanbod last-minutes, all-inclusive vakanties, stedentrips van verschillende touroperators. Dat doen we op een supersnelle (real-time) en automatische manier, waardoor jij onbeperkt kunt combineren uit meer dan 10.000 verschillende mogelijkheden. Dat is nieuw! En dat maakt ons aanbod voor jou als klant extra voordelig. 

Omdat alles automatisch via de website is te boeken, betaal je bij ons geen boekings- of reserveringskosten. Daarnaast rekenen we prijzen en kortingen van touroperators 1-op-1 door aan jou, onze klant. Voor ongeplande wijzigingen rekenen we dan wel wijzigingskosten, omdat we dit niet automatisch voor je kunnen regelen. Zo houden we de prijs dus extra laag!
 

 

✓ Een makkelijke en gebruiksvriendelijke website

Wij stoppen veel energie in het verbeteren van onze website! Jij kunt bij ons ontspannen je vakantie kiezen en boeken. Geen gekke toeters en bellen, maar een rustige plek om alles op je gemak uit te zoeken. En kom je er even niet uit? Dan kun je direct met ons chatten. Wij staan voor je klaar om je te helpen!
 
13:15:35 | 0,03 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel