Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Bij drukte is chatter sneller
  1. ✓ Het voordeel van een pakketreis. Maar jij bepaalt wat erin komt.

✓ Het voordeel van een pakketreis. Maar jij bepaalt wat erin komt.

We hebben iets nieuws voor je. Iets waarmee je nog makkelijker vakantie viert op jouw manier.

Komt ‘ie: 

Pakketreizen zijn onwijs populair. Logisch: je betaalt nooit teveel en je geniet van een compleet verzorgde vakantie. Geen stress, geen gedoe. Alles lekker inbegrepen. Het nadeel? Bij een pakketreis valt er niets te kiezen. Terwijl jij misschien liever een latere vlucht of ander hotel wil. Of een huurauto in plaats van een transfer. Zou het niet te gek zijn als je kunt profiteren van de scherpe prijs van een pakketreis, maar zelf de inhoud van het pakket zelf kiest? 

Dat kan vanaf nu met vakanties.nl! Bij ons pak je het voordeel van een pakketreis. Maar je hebt de vrijheid om zelf je pakket nog aan te passen. Zo vlieg je gemakkelijk een dag eerder, of een paar uur later. Liever een extra snelle transfer? Of toch een huurauto? Boek jouw vakantie precies zoals jij het wil. We hebben een mega-aanbod en we zijn hartstikke duidelijk over de kosten. We rekenen natuurlijk geen verborgen boekings- of creditcardkosten.

Heb je hulp nodig? Dan helpen we je altijd. Voor, tijdens en ná je vakantie. Heb je je vakantie geboekt? Dan staat we zelfs 24/7 voor je klaar. We zijn namelijk een ervaren team van reisexperts en vakantiefans. 🙋 We doen niets liever dan elke dag keihard werken om dé plek te blijven waar jij je droomvakantie boekt. Elke vakantie weer.

Alvast veel vakantieplezier!🏖️🍉🍦☀️

Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     03:36:38 | 0,09 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel