Wellness vakantie

  • Een moment voor jezelf
  • Simpelweg genieten
  • Ontspannen en relaxen
Geniet van een wellness vakantie in een hotel met spa's, massage's en nog veel meer! 
Pine Bay Holiday Resort Serita Beach Hotel Serenity Makadi Beach Sindbad Club Theartemis Palace Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa Eftalia Ocean resort & spa Mitsis Norida Beach Crystal Family Resort & Spa Jardim do Vau

Wellness vakantie

Tijdens je vakantie lig je veel op het strand of aan het zwembad. Je bent heel veel aan het ontspannen en dat zorgt voor ultieme rust. Leg jezelf extra in de watten tijdens je vakantie en maakt gebruik van de wellness faciliteiten. Een massage doet soms wonderen! Laad volledig op tijdens je vakantie en kom compleet uitgerust thuis. De meeste relaxte vakantie die er is, is namelijk een wellness vakantie. Wellness is een combinatie van ‘well being’ en ‘fitness’ en betekent letterlijk ‘gezondheid’. Deze wellness reizen zijn ideaal voor als je alleen op reis wilt, natuurlijk kun je hier ook van genieten als je met vrienden of met je gezin reist. Bij onze wellness vakanties staat ontspanning centraal, dus denk een aan verblijf in een hotel met een spa en fitnessruimte. Deze reizen zorgen ervoor dat je kunt genieten, ontspannen, herstellen en voor rust. Als je aan ontspanning toe bent, dan is dit de perfecte vakantie voor jou!

 

Wellness en…

Wellness vakanties kan je met alles combineren, zodat jouw vakantie nog relaxter wordt. Zo kun je lopend naar het strand en de rest van de dag lekker in de zon liggen. Bij onze vakanties direct aan het strand kan dit zonder dat je het resort hoeft te verlaten. Bij het kiezen van een all inclusive wellness vakantie, hoef je je ook geen zorgen te maken over waar je gaat eten en of er een supermarkt in de buurt zit. Kijk ook eens bij onze reizen met een Zoover score van 8 of hoger, zo weet je zeker dat de mensen voor jou ook van hun vakantie genoten hebben. Mocht je een luxe vakantie willen combineren met wellness, dan kan dat natuurlijk ook. We hebben genoeg wellness accommodaties met 5 sterren.
Natuurlijk hoef je tijdens een wellness reis niet alleen naar de sauna te gaan, je kunt er ook voor kiezen om lekker fit te blijven! Veel accommodaties hebben een fitnessruimte waarin je kan blijven trainen, net als je in Nederland deed.

 

Wellness vakantiebestemmingen

Veel populaire bestemmingen voor wellness reizen zijn Spanje, Italië, Turkije en Portugal. Bekijk de accommodatie Dolce Sitges in Spanje. Dit hotel biedt een spa, sauna, stoombad, schoonheidssalon, massagebehandelingen en een zonnestudio. Voor verre avontuurlijke reizen, met sprookachtige resorts zijn de bestemmingen Thailand, Indonesië en Sri Lanka heel aantrekkelijk. In Slovenië vind je geweldige faciliteiten voor een lagere prijs, want een wellness vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn.

Als je op zoek bent naar een vakantie waar je kan ontspannen en waarbij je gebruik wilt maken van de fitnessruimte, dan hebben wij de perfecte vakantie voor je. Bekijk onze wellness vakanties en geniet van de verschillende ontspannende faciliteiten.
 

Prijsgarantie

Nee hè!? Net geboekt en nu vind je jouw vakantie op een andere website toch goedkoper. Stuur ons meteen een berichtje, en wij betalen je het verschil terug. Meer informatie over onze prijsgarantie lees je hier

Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     20:14:04 | 1,69 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel