Goedkope voorjaarsvakantie 2024

De voorjaarsvakantie 2024 is hét moment om wat zonnestralen mee te pakken op een tropische bestemming. Ontsnap van de dagelijkse sleur en kom helemaal tot rust onder de zon! Waar ga jij van de zon genieten in de voorjaarsvakantie? Vakanties.nl geeft je tips voor de beste bestemmingen.

Scroll

Waar is het warm in de voorjaarsvakantie 2024?

Op veel plekken in het zuiden van Europa lopen de temperaturen al op tijdens de voorjaarsvakantie. Toch kun je nog niet overal genieten van zon, zee en strand. Lees met ons mee voor de beste bestemmingen in de voorjaarsvakantie.

Zoek de zon op in Spanje

Ondanks dat het op het Spaanse vasteland nog wat fris kan zijn, is het in de voorjaarsvakantie prima vertoeven op de Canarische eilanden van Spanje. Kies bijvoorbeeld voor Tenerife, dat bekend staat om de bruisende badplaatsen, mooie stranden en het vulkanische landschap. Ook Gran Canaria is een prima keuze voor de voorjaarsvakantie 2024. Dit eiland is geliefd om de mooie duinlandschappen en talloze stranden.

Tropisch genieten in Egypte

Wil je verzekerd zijn van goed weer? Ga dan naar Egypte in de voorjaarsvakantie! Verblijf in een bruisende badplaats met luxe hotels. Ontspan aan de goudgele stranden en ontdek de fantastische onderwaterwereld. Tijdens een vakantie naar Egypte valt er veel te ontdekken! Je geniet er van een heerlijke zonvakantie, en dat op maar 5 uur vliegen vanaf Nederland.

Een eilandvakantie naar Kaapverdië

Op zoek naar witte stranden, een blauwe zee en tropische palmbomen? Dan is Kaapverdië dé bestemming voor de voorjaarsvakantie. Wissel ontspannen dagen op het strand af met wandelingen door het mooie binnenland. Deze eilandengroep is niet voor niets populair onder zonliefhebbers, duikers, surfers én natuurliefhebbers!

Goedkope voorjaarsvakantie 2024

Bij Vakanties.nl begrijpen we dat je niet teveel wil betalen voor je vakantie. Ook voor een goedkope voorjaarsvakantie 2024 ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij het grote aanbod aan accommodaties, zit er ongetwijfeld een ideale vakantie voor jou bij! Van kindvriendelijk tot all inclusive, je boekt het snel en eenvoudig bij Vakanties.nl.

Scroll

Wanneer is de voorjaarsvakantie 2024?

De voorjaarvakantie valt jaarlijks eind februari en begin maart. In 2024 is de voorjaarsvakantie van:

  • Regio noord: 17 februari t/m 25 februari
  • Regio midden: 17 februari t/m 25 februari
  • Regio zuid: 10 februari t/m 18 februari

Hoe lang duurt de voorjaarsvakantie 2024?

De voorjaarsvakantie duurt één week.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.