Laagste prijsgarantie
Maar €25 aanbetaling
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
logo
mobile-logo

Kerstvakantie 2023

De decembermaand staat in het teken van gezelligheid en samenzijn, maar ook van donkere dagen en druilerig weer. Ruil deze kerstvakantie het Hollandse winterweer in voor de winterzon! We tippen je graag bestemmingen waar je ook in de kerstvakantie 2023 van zon, zee en strand geniet.

Kan jij wel een extra vitamine boost gebruiken tijdens de winter? Dan is een vakantie naar de winterzon een goed idee! Ga jij naar het zonnige Egypte, waar je de perfecte balans vindt tussen cultuur, stranden? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de indrukwekkende onderwaterwereld! Voor wie de kerstvakantie graag in zonnige luxe doorbrengt, is Dubai een goed idee. Liever naar een tropisch eiland? Kaapverdië en de Dominicaanse Republiek zijn met hun blauwe zeeën, witte stranden en wuivende palmbomen echte paradijzen. Of is het mooie Curaçao meer wat voor jou?

Scroll
Scroll

Kerstinkopen doen is altijd leuk, maar shoppen in het buitenland is extra leuk! Kies deze kerstvakantie voor een veelzijdige stedentrip en ontdek hoe de feestdagen in andere landen wordt gevierd. Ga bijvoorbeeld naar het bruisende Londen, waar je indrukwekkende bezienswaardigheden als The Big Ben bewondert omgeven door twinkelende kerstlichtjes. Of ga naar Parijs! Tijdens de feestdagen is deze stad nóg romantischer dan normaal. Toe aan wat anders? Kopenhagen is een verrassende en veelzijdige keuze voor een stedentrip, helemaal in de winter.

Scroll

De kerstvakantie is van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024 voor alle regio's.

De kerstvakantie duurt twee weken.

Tijdens een dure maand als december wil je niet teveel betalen voor je vakantie. Gelukkig zitten we bij Vakanties.nl bovenop het aanbod, om jou de beste prijzen te bieden voor de kerstvakantie! Dankzij onze Laagste Prijsgarantie betaal je nooit teveel. Daarnaast stel je bij Vakanties.nl je ideale vakantie zélf samen, van de vlucht en verzorging tot het hotel!