Zonvakantie

Geniet van zon, zee en strand tijdens jouw zonvakantie!

Helemaal tot rust komen
Vitamine D boost
Zon, zon en nog eens zon!
Sorteren op populariteit

Zonvakanties

Zon, zon en nog meer zon! Veel Nederlanders worden daar blij van, en dat snappen wij.

Het is niet voor niets dat er zo veel mensen elk jaar op vakantie gaan naar landen waar het lekker warm is en waar de zon veel schijnt. Een vakantie waar de zon continu schijnt en waar je lekker op het strand kan liggen met een verkoelend drankje in je hand is de droom van iedereen. Vooral wanneer zij de Nederlandse regen tegen de ramen horen kletteren. Gelukkig vind je die heerlijk warme zon bij onze zonvakanties. Je hoeft je alleen nog maar zorgen te maken of je de vakantie door wilt brengen bij het zwembad, het strand of bij allebei!

 

Zonvakantie en…

Een vakantie met zon kan bijna niet beter, maar toch gaan wij er voor zorgen dat dit wel kan. Behalve het kiezen van een vakantie met zon kan je hier nog meer voorkeuren aan toevoegen, want zoals we zeiden kan je deze vakantie doorbrengen bij het zwembad, het strand of bij allebei. Als je extra wilt ontspannen dan kan je genieten van wellness tijdens jouw zonvakantie. Of als je het juist belangrijk vind dat er voor je kinderen iets te doen is, dan vind je de optie met kinderanimatie misschien ook wel interessant. Wil je buiten de zon van nog veel meer genieten, kies dan voor een all inclusive zonvakantie.

 

Zonvakantie bestemmingen

Een populaire zonvakantie bestemming is en blijft Spanje. Hier vind je de Canarische Eilanden die voor iedereen wel iets te bieden hebben en zijn er nog veel meer populaire plaatsen en steden. Ook landen als Griekenland, Turkije, Portugal en Italië zijn heel populair. Deze landen liggen niet ver weg en de temperaturen zijn aangenaam. Als je ergens anders heen wilt bekijk dan onze zonvakanties naar Kroatië en Egypte. Of neem een kijkje bij iets minder, maar even leuke zonvakantie bestemmingen zoals Slovenië, Cyprus, Bulgarije en Albanië.

 

Zonvakantie tips

Het boeken van een zonvakantie kan al snel best duur zijn, maar dit hoeft niet! Een zonvakantie in mei of september zijn even lekker, en vaak een stuk goedkoper. Ook kan je het beste ruim van te voren een vakantie boeken, zodat je het meest kan profiteren van de vroegboekkorting. Daarnaast is het handig om naar de ligging van de accommodatie te kijken, als deze ver van het centrum ligt ben je meer kosten aan taxi’s en ander vervoer kwijt. Zoals je ziet zijn er genoeg zonvakanties voor je! Er zit voor iedereen iets bij omdat je van alles met elkaar kan combineren. Het belangrijkste heb je sowieso: de zon. Hoe fijn is het om lekker bruin en ontspannen terug in Nederland te komen? Wacht niet langer en boek je zonvakantie snel!  

Prijsgarantie

Nee hè!? Net geboekt en nu vind je jouw vakantie op een andere website toch goedkoper. Stuur ons meteen een berichtje, en wij betalen je het verschil terug. Meer informatie over onze prijsgarantie lees je hier

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.