Zomervakantie 2020

  • Geniet van de zon
  • Eindelijk vakantie
  • Krijg je verdiende rust
Heb je ook alweer veel zin in de zomer? Plan alvast je zomervakantie voor 2020 en laat het aftellen maar beginnen!
Pine Bay Holiday Resort Side Star Resort Serita Beach Hotel Trupial Inn Hotel & Casino Sindbad Club Aqua Bay Sunset Hotel Bali Marins Playa Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa Porto Platanias Beach Resort & Spa
Het is eindelijk zover, de zomervakantie van 2020! Eindelijk kan je genieten van heerlijke temperaturen en de warme zon. Zo kun je aan je kleurtje werken door lekker bij te bruinen, maar kun je ook nieuwe culturen ontdekken of gewoon eventjes ontspannen. Alles is mogelijk tijdens de zomervakantie die jij bij Vakanties.nl kan boeken!

 

Zomervakanties 2020

Je moet soms nog lang wachten totdat je de volgende zomervakantie kan boeken, soms een beetje te lang! Het wachten totdat de zomervakantie er is duurt vaak nog langer. Maar als de zomermaanden dan eindelijk aanbreken, dan wil heel Nederland op vakantie. Heel logisch natuurlijk, want de zomervakantie is dé vakantie waarbij je volledig kan uitrusten van het jaar daarvoor. Als je je vakantie geboekt hebt, dan hoef je alleen nog maar af te wachten. Gelukkig kan je in die tussentijd genoeg doen. Zo kan je informatie opzoeken over alle bezienswaardigheden in de buurt van je accommodatie, kan je kijken naar de leukste stranden in de buurt en kun je alvast beslissen welk eten je sowieso wilt proberen. Ook heb je nog genoeg tijd om een lijstje te maken met wat je allemaal mee moet nemen en heb je een goed excuus om elke week te gaan winkelen! Want je moet natuurlijk wel leuke kleding hebben om aan te doen op je vakantie. Boek een vakantie bij Vakanties.nl en droom weg bij de gedachte van lekkere temperaturen, kilometers lange zandstranden en een azuurblauwe zee. Dit zijn voor velen dé ingrediënten voor de ultieme zomervakantie.

 

Zomervakanties en…

Omdat je vaak maar één keer per jaar op zomervakantie gaat, wil je natuurlijk wel dat je de perfecte vakantie kiest. Zo kun je kiezen voor ultieme ontspanning bij onze zomervakanties met wellness. Zo kun je tijdens je zomervakantie relaxen op het strand of aan het zwembad. En als je helemaal uit wilt pakken dan kies je voor een zomervakantie gecombineerd met luxe. Of misschien een zomervakantie met een all inclusive verzorging. En voor de kinderen heb je de keuze uit zomervakanties met kinderanimatie. We hebben natuurlijk ook goedkope zomervakanties.Zo hebben we genoeg keuze voor iedere wens en willen we je graag helpen als je er even niet uit komt!

 

Zomervakantie 2020 bestemmingen

Tijdens de zomermaanden zijn er veel landen geschikt voor een zomervakantie. Zo zijn de vakantielanden Spanje, Turkije, Portugal, Italië en Griekenland natuurlijk altijd geschikt! Zo liggen de temperaturen in Algarve in de zomer tussen 25 graden en de 30 graden. Of wat dacht je van Malta waar de temperaturen tussen de 28 graden en de 30 graden liggen. Als je dit jaar een keer naar een andere vakantiebestemming wilt, kun je misschien onze vakanties in Mexico of Marokko. Als je wilt genieten van een tropische zomervakantie dan kan je ook naar vakanties in Seychellen en de Malediven bekijken. Deze prachtige bestemmingen zijn sowieso een bezoek waard! Voor de hitte bestendige vakantieliefhebbers kan je de warmte opzoeken in Egypte, Cuba en Curaçao.
Wacht niet langer met het boeken van je zomervakantie en droom alvast weg bij de gedachte van vakantie vieren in de door jou gekozen accommodatie. Nu alleen nog even wachten tot je er heen mag!

 

Wanneer heb ik zomervakantie?

Regio

Datum

Noord 4 juli t/m 16 augustus 2020
Midden 18 juli t/m 30 augustus 2020
Zuid 11 juli t/m 23 augustus 2020
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     10:08:48 | 0,94 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel