Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Bij drukte is chatten sneller!

Winterzon vakantie

  • Vitamine D boost
  • Ontvlucht de koude dagen
  • De beste deals
Houd jij, net als wij, enorm van de zon? Dan is een winterzon vakantie écht iets voor jou! Als je kiest voor een vakantie in de winter dan heeft dat een aantal voordelen. Naast dat je de kou, wind en regen in Nederland ontvlucht, zijn de vakanties in de winter vaak een stuk goedkoper! En met een goede dosis vitamine D en een bruin kleurtje ben jij er weer helemaal klaar voor om er tegenaan te gaan!

Winterzon vakanties

Het is soms jammer dat de zomer niet het hele jaar duurt in Nederland. Als de zomervakantie net voorbij is, begint het al heel snel steeds kouder te worden. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Je gaat in het donker naar werk en je komt in het donker weer thuis. Hoe lang ga je dit nog volhouden? Gelukkig kan je er met onze winterzon vakanties even tussenuit! De zomer duurt niet het hele jaar in Nederland, maar er zijn gelukkig genoeg landen waar het in onze wintermaanden juist zomer is. Zoek de zon dus op tijdens je winterdip, laadt op en ga er daarna weer vol op tegenaan. Bij onze winterzon vakanties kan je gegarandeerd genieten van de zon in de wintermaanden. Je ontsnapt aan de donkere en koude Nederlandse dagen en ruilt deze om voor dagen met heerlijke zonnestralen.

 

Winterzon tijdens de wintermaanden

Wij denken dat je tijdens de maanden november, december, januari en februari het meest naar de warme zon verlangt, en we willen je dus graag helpen om de zon terug te vinden. De energie boost die je hier krijgt zorgt er voor dat je de overige wintermaanden door kan komen, én dat je niet meer zo lang hoeft te wachten op de volgende vakantie. Tijdens elke maand zijn er verschillende landen waarvan wij weten dat deze perfect geschikt zijn voor deze dagen. Zo ga je sowieso naar een land waar de zon in die maand schijnt en kun je makkelijk even de koude dagen ontlopen.

 

Waar naartoe voor de winterzon?

Er zijn veel bestemmingen waar de zon schijnt en de temperaturen boven de 20°C liggen. Zo zijn de Canarische Eilanden altijd een goede vakantie bestemmingen. De temperaturen liggen hier heel jaar door rond de 20°C. In Dubai en Abu Dhabi is het in de zomerperiodes voor veel vaak te heet, in de wintermaanden liggen de temperaturen tussen de 25°C en 35°C terwijl dit tijdens de zomermaanden boven de 40°C ligt! Ook in Gambia liggen de temperaturen lekker hoog, waardoor je van de zon kan genieten zonder wat regen mee te pakken. In Aruba en in Mexico vind je ook de zon die je in Nederland mist. In het nieuwe jaar kan je de nieuwe goede voornemens meenemen naar het zonnige Thailand of Maleisië. Voor een tropische winter ontsnapping zijn de Malediven perfect, maar ook Curaçao en Zanzibar zijn hiervoor goede winterzon bestemmingen.

De winterdip kan je niet volledig ontlopen, maar je kan het wel verkorten en verminderen. Door onze winterzon bestemmingen geniet je tijdens jouw vakantie in de wintermaanden sowieso van de zon! Zo kun je er weer eventjes tegenaan en hoef je minder lang op de volgende vakantie te wachten.

De populairste bestemmingen op dit moment

Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     09:09:25 | 0,39 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel