Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Bij drukte is chatten sneller dan bellen.

Verre reizen

  • Volledig verzorgde reis
  • Ontdek nieuwe culturen
  • Tropische bestemmingen
Wil jij het vliegtuig uitstappen en het gevoel hebben dat je in een compleet andere wereld bent aangekomen? Bekijk dan eens onze verre reizen. Vanaf 6 uur vliegen bij jij al ver weg van alles wat er in Nederland gebeurd, en is het misschien makkelijker om alles van thuis even te vergeten. Zo ga jij écht ontspannen tijdens jouw welverdiende vakantie. 

Verre reizen

Het wordt steeds makkelijker om te genieten van een totaal andere cultuur. Je stapt in het vliegtuig en 6 tot 12 uur later weet je niet meer wat je ziet. Onze verre reizen zorgen ervoor dat je terecht komt in een andere wereld, met andere gebruiken en ander eten. Alles om je heen is zo anders, dat de problemen van thuis ver weg lijken, en ook ver weg zijn. Hoe fijn is zo’n vakantie? Tijdens een verre vakantie komt jouw tropische droom uit, want je kan genieten van hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en exotisch eten. Nergens doe je zo veel verschillende indrukken op als tijdens een reis naar een totaal onbekende bestemming. Ga op avontuur, ontdek nieuwe culturen en streep nieuwe exotische verre bestemmingen van je bucketlist af.

Een verre reis maken verrijkt je! Ontdek nieuwe culturen, paradijselijke bestemmingen en tropische natuurlandschappen. Ontdek ons aanbod verre reizen naar bestemmingen als Bali, Cuba en Mexico!

 

Verre vakanties Caribbean

De Nederlandse Antillen zijn een populaire bestemming. Hier kan je volop genieten van de zon, zee en het strand. Boek jouw vakantie naar Aruba of Curaçao. Of wat dacht je van de Dominicaanse Republiek? Hier vind je prachtige droomstranden en een kristalheldere zee, iets wat in Nederland niet te vinden is. Ook Barbados is een populaire vakantiebestemming. Er hangt een ontspannen vakantiesfeer en er zijn genoeg bezienswaardigheden.

 

Verre vakanties Afrika

Geef je de voorkeur aan Afrika? Dan zijn er ook voldoende mogelijkheden. Tijdens jouw vakantie geniet je hier van de zon en de warme temperaturen. In West-Afrika vind je Gambia en Kaapverdië. Deze bijzondere bestemmingen vind je op slechts 6 uur vliegen. Verder is het eiland Zanzibar ook zeker de moeite waard is om te bezoeken. 

 

Verre vakanties Azië

Je kan natuurlijk ook de oosterse cultuur combineren met tropische natuur terwijl je ontspant op een paradijselijk strand. Een vakantie naar Thailand voldoet helemaal aan deze eisen. Hier kan je betoverende tempels bekijken waarna je vervolgens lekker uit kan rusten op een mooi strand. Of je kies eens voor wat anders, zoals Maleisië. Dit is volgens sommigen één van de mooiste landen, maar dat is bij veel mensen nog niet bekend omdat ze er nog nooit zijn geweest. Ook in Sri Lanka kijk je je ogen uit.

Een verre reis geboekt via vakanties.nl is volledig verzorgd. Je vluchten en verblijf zijn voor je geregeld. Bij de meeste reizen is je transfer en bagage inbegrepen. Zo hoef jij alleen nog maar te gaan genieten van de witte stranden, de palmbomen en het helderblauwe water om je heen! 
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     12:44:22 | 0,76 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel