1. Wanneer ontvang ik mijn vouchers?

Belangrijkste onderwerpen

Wanneer ontvang ik mijn vouchers?

Je ontvangt de vouchers voor je vakantie minimaal 5 dagen voordat je vertrekt. Je krijgt van ons een e-mail waarin we vermelden dat je vouchers voor je klaar staan in je ‘Mijn Vakanties’-account. Print ze uit en neem ze mee op vakantie. 

Let op: heb je vijf werkdagen voor vertrek nog geen of nog niet alle reispapieren ontvangen? Dan verzoeken we je dringend contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Welke vouchers krijg ik?

Voor je vlucht
Op de vouchers van je vlucht staat alle informatie omtrent je vlucht, zoals vluchttijden, het boekingsnummer en het vluchtnummer. Je krijgt een voucher voor de heen- en terugvlucht. Deze vouchers zijn niet je vliegtickets. Gebruik de informatie op de vouchers om online of op het vliegveld in te checken. Na het inchecken, ontvang je je boardingpass. Hier ben je dus zelf verantwoordelijk voor.  
 
Voor je transfer
Heb je een transfer geboekt? Dan ontvang je ook een voucher voor je transfer. Hierop staan alle gegevens van je transfer, zoals het telefoonnummer, de vertrektijd en de exacte opstaplocatie. Je ontvangt één voucher voor zowel de heen- als de terugreis.
 
Voor je accommodatie
Op je accommodatievoucher vind je het telefoonnummer, adres en de naam van de accommodatie. Ook zie je hierop terug welke kamer, welke verzorging en voor hoeveel nachten je de accommodatie hebt geboekt. De accommodatievoucher laat je bij aankomst zien bij de receptie. Je krijgt één accommodatie voucher.
 
Voor je huurauto (indien gebeboekt)

Heb je in je "Mijn Vakanties.nl"-account een huurauto gereserveerd? Dan ontvang je ook je vouchers voor je huurauto. Hierin vind je terug welke auto je hebt gereserveerd, instructies waar je de auto ophaalt en wat er allemaal in het gehuurde pakket zit. Deze voucher toon je, samen met je creditcard, aan de balie waar je je huurauto ophaalt.
 

Rail & Fly vouchers (indien beschikbaar) 

Met de Rail & Fly voucher geeft de touroperator je de mogelijkheid om gratis te reizen met de trein naar het vliegveld. De Rail & Fly vouchers zijn geldig in alle Duitse treinen (ICE, EC/IC, TGV, RJ, IRE, RE, RB, S-Bahn). Sommige van deze Duitse lijnen vertrekken ook al vanuit Nederland. De Rail & Fly tickets zijn alleen geldig vanaf de Duitse grens in Duitsland. Dus mocht je in Nederland al op willen stappen, dien je voor het stuk tot de Duitse grens een geldig vervoersbewijs te hebben. Niet bij elke boeking zijn Rail & Fly vouchers inclusief.

Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     15:53:37 | 0,25 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel