Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Bij drukte is chatter sneller

Vakantie met kinderen

  • Kinderen altijd halve prijs!
  • Waterpret 
  • Animatie
Soms is het lastig om de perfecte vakantie te vinden voor het hele gezin, want de kinderen willen andere dingen dan de volwassenen. Gelukkig is het ook mogelijk om beide gelukkig te maken. Wij hebben namelijk een selectie met leuke vakanties die ook kindvriendelijk zijn en dus de perfecte keuzes biedt voor een leuke vakantie voor het hele gezin.

Kindvriendelijke vakanties

Kindvriendelijke vakanties hebben veel voordelen. Zo zijn de kindvriendelijke vakantiebestemmingen veilig voor jouw kind en heeft jouw kind altijd iets te doen. Het hotel zelf is dan natuurlijk klantvriendelijk, maar ook de omgeving is helemaal aangepast aan kinderen. De stranden zijn veilig en lopen geleidelijk af de zee in, de zwembaden zijn goed, niet te diep en heeft vaak ook nog glijbanen. Er zijn dus genoeg faciliteiten aanwezig voor jouw kind die genoeg sport, spel en waterpret bieden! Veel hotels hebben hierbuiten kinderstoeltjes en babybedjes. Ook is er vaak een kinderopvang en zorgt kinderanimatie voor veel leuke bezigheden die de kinderen de hele dag vermaken. 

 

Vakantieplezier voor kinderen en volwassenen

Op vakantie met je kinderen beleef je de leukste momenten van het jaar. Kies voor een waterparkvakantie dan is er plezier voor jong en oud! Buiten de vele bestemmingen met een waterpark, zijn er dus ook nog veel resorts met kinderanimatie, een kinderdisco en een kinderclub. Zo is er genoeg te doen voor de kinderen, zodat jij als ouder ook even wat tijd voor jezelf kan nemen. Het boeken van een bezoekje naar de spa, zodat jij even kan genieten van een massage is tijdens jouw kindvriendelijke vakantie gewoon mogelijk! Een win-win situatie voor jouw ideale gezinsvakantie! Veel kindvriendelijke vakanties zijn standaard all inclusive. Dit is ook voor de allerkleinsten fantastisch. Ze kunnen dan de hele dag genieten van een ijsje. En wist je dat je bij ons kinderen altijd voor de helft meegaan.

 

Kindvriendelijke vakantiebestemmingen

Je wilt natuurlijk een vakantie boeken naar de leukste en mooiste vakantiebestemming, voor jouw kinderen en voor jou. Dit is persoonlijk, en ook afhankelijk van je kinderen. Toch zijn er een aantal populaire kindvriendelijke vakantiebestemmingen, die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Menorca is een van de meest kindvriendelijke vakantiebestemming van Europa. Er is een groot aanbod van accommodaties die volledig zijn ingericht op gezinnen met kleine kinderen. Ook de Canarische Eilanden zijn een populaire bestemming voor een vakantie met kinderen. De zon schijnt er altijd, het is nooit te warm of te koud, het is niet heel ver vliegen en de natuur is prachtig. Als je een kindvriendelijke vakantie naar Curaçao boekt, heb je alle voordelen van een Nederlandse bestemming. Het bekende kan je goed combineren met het onbekende: namelijk een heerlijk klimaat en veel mooie strandjes!

 

Wanneer begint de kindervakantie?

Gedurende het jaar zijn er verschillende vakanties. Zo heb je de voorjaarsvakantie, de meivakantie, de zomervakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie. Maar wanneer de vakantie precies voor jou begint, is afhankelijk van de regio waar je in woont. Bekijk op de specifieke pagina's wanneer dit is voor jouw regio. 
 
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     04:03:56 | 1,53 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel