Vakantie met kinderen

  • Familiekamers
  • Glijbanen voor urenlang waterpret
  • Enthousiast animatieteam
Onze selectie kindvriendelijke hotels hebben allen een kinderbad, glijbanen, animatieteam en in de meeste gevallen ook een familiekamer. Perfect voor jouw zorgeloze vakantie met kinderen.
Long Beach Resort & Spa Deluxe Pine Bay Holiday Resort Granada Luxury Belek Serita Beach Hotel Limak Lara De Luxe Hotel Crystal Family Resort & Spa Sindbad Club Dream World Aqua Side Royal Palace Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Kindvriendelijke vakanties

Ga je dit jaar op vakantie met de kinderen? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een kindvriendelijk hotel. Kindvriendelijke vakanties hebben namelijk ontzettend veel voordelen. Zo zijn de kindvriendelijke vakantiebestemmingen veilig voor jouw kind en heeft jouw kind altijd iets te doen. Zo hoef je niet na te denken over wat te doen met de kinderen in de vakantie. Het hotel zelf is dan natuurlijk klantvriendelijk, maar ook de omgeving is helemaal aangepast aan kinderen. Het enthousiaste entertainmentteam zal klaar staan om de kinderen de hele dag te vermaken. De stranden zijn veilig en lopen geleidelijk af de zee in, de zwembaden zijn goed, niet te diep en heeft vaak ook nog glijbanen. Er zijn dus genoeg faciliteiten aanwezig voor jouw kind die genoeg sport, spel en waterpret bieden! Veel hotels hebben hierbuiten kinderstoeltjes en babybedjes. Ook is er vaak een kinderopvang en zorgt kinderanimatie voor veel leuke bezigheden die de kinderen de hele dag vermaken. 
 

Vakantieplezier voor kinderen en volwassenen

Op vakantie met je kinderen beleef je de leukste momenten van het jaar. Kies voor een waterparkvakantie, dan is er plezier voor jong en oud! De kids hebben dan dagenlang waterpret! Racen van de snelste glijbanen en lachen onder de verschillende sproeiers. En zo’n waterglijbaan is natuurlijk niet alleen voor kinderen. Ook jij wil die snelheid ervaren! Buiten de vele bestemmingen met een waterpark, zijn er dus ook nog veel resorts met kinderanimatie, een kinderdisco en een kinderclub. Zo is er genoeg te doen voor de kinderen, zodat jij als ouder ook even wat tijd voor jezelf kan nemen. De kinderen worden vermaakt met de leukste activiteiten. Zo beginnen ze de dag creatief bij de miniclub. Hier maken ze elke dag weer de mooiste creaties. Verven, knutselen, kleuren, noem het maar op! De kinderen zullen er voor zorgen dat er een mooie creatie aan de muur kan hangen thuis, als aandenken. In de middag is het tijd voor actie! Mee doen aan de allerleukste sporten en waterspelletjes. Ook de tieners zullen zich geen moment vervelen. Want het entertainmentteam snapt als geen ander dat zij natuurlijk veel te oud zijn voor dit soort spelletjes. Dus wordt er gezorgd voor wat stoerdere activiteiten! Zo gaan de boogschieten of surfen op zee! In de avond kunnen de kinderen naar de minidisco. Even alle energie eruit dansen! Na de minidisco wordt er nog een prachtige show georganiseerd. Goochelaars, papegaaien, theather; alles komt voorbij!
 

Even tijd voor jezelf

Omdat er gezorgd wordt voor zoveel leuks voor de kinderen, heb jij ook genoeg tijd voor jezelf. De kinderen hebben het namelijk veel te druk met al het leuks wat ze kunnen doen. Tijd voor jou om ook even te genieten en te doen waar jij van houdt. Het boeken van een bezoekje naar de spa, zodat jij even kan genieten van een massage is tijdens jouw kindvriendelijke vakantie gewoon mogelijk! Een win-win situatie voor jouw ideale gezinsvakantie! Vaak wordt er ook nog een entertainment programma georganiseerd voor de volwassen gasten. Was je stiekem een beetje jaloers op die leuke activiteiten voor de kinderen? Dan is het nu jouw tijd! Veel kindvriendelijke vakanties zijn standaard all inclusive. Dit is ook voor de allerkleinsten fantastisch. Ze kunnen dan de hele dag genieten van een ijsje. En terwijl zij bezig zijn met al die leuke activiteiten, loop jij nog even naar de bar aan het zwembad. Bij die leuke barman bestel je je favoriete cocktail. Terwijl jij geniet van dat heerlijke drankje houd je de kinderen die je in de verte ziet genieten, een beetje in de gaten. Zo fijn, dat jullie allemaal zo kunnen genieten van deze vakantie.
 

Kindvriendelijke vakantiebestemmingen

Je wilt natuurlijk een vakantie boeken naar de leukste en mooiste vakantiebestemming, voor jouw kinderen en voor jou. Maar waar ga je nu op vakantie met kleine kinderen? Dit is persoonlijk, en ook afhankelijk van je kinderen. Toch zijn er een aantal populaire kindvriendelijke vakantiebestemmingen, die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Waar je op vakantie gaat met kinderen is helemaal aan jou, maar er zijn bestemmingen die er écht uitspringen voor de kleinsten. Menorca is een van de meest kindvriendelijke vakantiebestemming van Europa. Er is een groot aanbod van accommodaties die volledig zijn ingericht op gezinnen met kleine kinderen. Ook de Canarische Eilanden zijn een populaire bestemming voor een vakantie met kinderen. De zon schijnt er altijd, het is nooit te warm of te koud, het is niet heel ver vliegen en de natuur is prachtig. Als je een kindvriendelijke vakantie naar Curaçao boekt, heb je alle voordelen van een Nederlandse bestemming. Het bekende kan je goed combineren met het onbekende: namelijk een heerlijk klimaat en veel mooie strandjes!
 

Wanneer begint de kindervakantie?

Gedurende het jaar zijn er verschillende vakanties. Zo heb je de voorjaarsvakantie, de meivakantie, de zomervakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie. Maar wanneer de vakantie precies voor jou begint, is afhankelijk van de regio waar je in woont. Bekijk op de specifieke pagina's wanneer dit is voor jouw regio. Zo weet je zeker dat jij de vakantie boekt in de juiste periode en de kinderen mee kunnen.
 

Wat te doen op vakantie met kinderen?

Hier hoef je je eigenlijk geen zorgen over te maken. In het hotel zelf is vaak al enorm veel te doen. Het animatieteam doet hun uiterste best om het iedereen naar hun zin te maken. Zo organiseren ze spelletjes, zijn er vaak wedstrijdjes en de avond geven ze shows. Bij sommige hotels is er zelfs een clubhuis, waar de kinderen gezellig de hele dag door kunnen knutselen en spelen. Natuurlijk wil je soms ook van het hotel af. Zoek van tevoren op of er ergens een speeltuin in de buurt is waar de kleine heerlijk kan spelen. Of ga een dagje gezellig naar het waterpark! Misschien heeft jouw vakantiebestemming wel een dierentuin. Zijn jouw kinderen grote voetbalfans? Wie weet is er wel een stadion van een grote voetbalclub bij jou in de buurt, waar jullie een stadiontour kunnen doen. Met een beetje geluk heb je een hotel vlakbij een levendig centrum. Zo kunnen jullie in de avond nog een lekker ijsje halen of een drankje doen. Vergeet niet om een leuke souvenir te halen als aandenken. Deze fantastische vakantie wil je natuurlijk nooit vergeten. Er zijn in ieder geval genoeg dingen te doen op je vakantie met kinderen! Als je er zeker van wilt zijn dat de kinderen zich niet gaan vervelen neem je zelf nog wat extra’s mee. Maar wat neem je mee op vakantie met kinderen? Bekijk daarvoor snel de vakantiechecklist. Hierin staan ook verschillende tips voor vermaak. We wensen jullie alvast heel veel plezier met zijn allen!

Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     01:26:27 | 1,72 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel