Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Bij drukte is chatten sneller dan bellen.

Vakantie met kinderen

  • Familiekamers
  • Glijbanen voor urenlang waterpret
  • Enthousiast animatieteam
Onze selectie kindvriendelijke hotels hebben allen een kinderbad, glijbanen, animatieteam en in de meeste gevallen ook een familiekamer. Perfect voor jouw zorgeloze vakantie met kinderen.

Kindvriendelijke vakanties

Ga je dit jaar op vakantie met de kinderen? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een kindvriendelijk hotel. Kindvriendelijke vakanties hebben namelijk ontzettend veel voordelen. Zo zijn de kindvriendelijke vakantiebestemmingen veilig voor jouw kind en heeft jouw kind altijd iets te doen. Het hotel zelf is dan natuurlijk klantvriendelijk, maar ook de omgeving is helemaal aangepast aan kinderen. De stranden zijn veilig en lopen geleidelijk af de zee in, de zwembaden zijn goed, niet te diep en heeft vaak ook nog glijbanen. Er zijn dus genoeg faciliteiten aanwezig voor jouw kind die genoeg sport, spel en waterpret bieden! Veel hotels hebben hierbuiten kinderstoeltjes en babybedjes. Ook is er vaak een kinderopvang en zorgt kinderanimatie voor veel leuke bezigheden die de kinderen de hele dag vermaken. 

 

Vakantieplezier voor kinderen en volwassenen

Op vakantie met je kinderen beleef je de leukste momenten van het jaar. Kies voor een waterparkvakantie dan is er plezier voor jong en oud! Buiten de vele bestemmingen met een waterpark, zijn er dus ook nog veel resorts met kinderanimatie, een kinderdisco en een kinderclub. Zo is er genoeg te doen voor de kinderen, zodat jij als ouder ook even wat tijd voor jezelf kan nemen. Het boeken van een bezoekje naar de spa, zodat jij even kan genieten van een massage is tijdens jouw kindvriendelijke vakantie gewoon mogelijk! Een win-win situatie voor jouw ideale gezinsvakantie! Veel kindvriendelijke vakanties zijn standaard all inclusive. Dit is ook voor de allerkleinsten fantastisch. Ze kunnen dan de hele dag genieten van een ijsje. 

 

Kindvriendelijke vakantiebestemmingen

Je wilt natuurlijk een vakantie boeken naar de leukste en mooiste vakantiebestemming, voor jouw kinderen en voor jou. Dit is persoonlijk, en ook afhankelijk van je kinderen. Toch zijn er een aantal populaire kindvriendelijke vakantiebestemmingen, die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Menorca is een van de meest kindvriendelijke vakantiebestemming van Europa. Er is een groot aanbod van accommodaties die volledig zijn ingericht op gezinnen met kleine kinderen. Ook de Canarische Eilanden zijn een populaire bestemming voor een vakantie met kinderen. De zon schijnt er altijd, het is nooit te warm of te koud, het is niet heel ver vliegen en de natuur is prachtig. Als je een kindvriendelijke vakantie naar Curaçao boekt, heb je alle voordelen van een Nederlandse bestemming. Het bekende kan je goed combineren met het onbekende: namelijk een heerlijk klimaat en veel mooie strandjes!

 

Wanneer begint de kindervakantie?

Gedurende het jaar zijn er verschillende vakanties. Zo heb je de voorjaarsvakantie, de meivakantie, de zomervakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie. Maar wanneer de vakantie precies voor jou begint, is afhankelijk van de regio waar je in woont. Bekijk op de specifieke pagina's wanneer dit is voor jouw regio. 

 

Wat te doen op vakantie met kinderen?

Hier hoef je je eigenlijk geen zorgen over te maken. In het hotel zelf is vaak al enorm veel te doen. Het animatieteam doet hun uiterste best om het iedereen naar hun zin te maken. Zo organiseren ze spelletjes, zijn er vaak wedstrijdjes en de avond geven ze shows. Bij sommige hotels is er zelfs een clubhuis, waar de kinderen gezellig de hele dag door kunnen knutselen en spelen. Natuurlijk wil je soms ook van het hotel af. Zoek van te voren op of er ergens een speeltuin in de buurt is waar de kleine heerlijk kan spelen. Of ga een dagje gezellig naar het waterpark! Misschien heeft jouw vakantiebestemming wel een dierentuin. Er zijn in ieder geval genoeg dingen te doen op je vakantie met kinderen! 
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     12:18:37 | 0,9 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel