Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Bij drukte is chatten sneller dan bellen.

Strandvakantie

  • Met je voeten zo in het zand
  • Spartelen in de zee
  • Onbezorgd genieten
De perfecte vakantie is een vakantie waarbij je volledig kan relaxen en kan uitrusten. En waar kan je dit nou beter doen dan op een strandvakantie waarbij je uit kan rusten op het strand, én kan genieten van de prachtige omgeving? Wij hebben tropische strandvakanties waarbij je in alle rust kan weg dromen.

Strandvakanties

Wat is er fijner dan een vakantie waarbij je uit kan rusten op het strand? Je legt je handdoek neer, je pakt er een lekker verkoelend drankje bij en daarna… zonnen maar! Op een strandvakantie kan je heerlijk tot rust komen. Geniet van de warme zon op je huid, luister naar het geluid van de golven in de branding en droom lekker weg. Of het nu een strandvakantie binnen of buiten Europa is, bij ons vind je de ideale deals passend bij jouw wensen. We hebben een uitgebreid aanbod met vakantiebestemmingen op 500 meter, 200 meter, 100 meter of zelfs direct aan het strand!

 

Kindervriendelijk stranden

Een strandvakantie is voor de kinderen ideaal om even hun energie kwijt te kunnen, op een manier wat leuker is dan wanneer zij uren lang door een stad moeten slenteren. Ze bouwen kastelen, graven grachten, kunnen daarna lekker in het water afkoelen en willen aan het einde van de dag waarschijnlijk nog een lekker ijsje. Zo kun jij als ouder in de zon liggen, terwijl jouw kind zich op het mooie strand vermaakt.

 

De mooiste stranden wereldwijd

De perfecte vakantie is een vakantie waarbij je volledig kan relaxen en kan uitrusten, en waar kan je kan genieten van een prachtige omgeving. Wij hebben tropische stranden en eilanden waarbij je in alle rust kan weg dromen. Bestemmingen met exotische vissen, prachtige witte stranden, mooi palmbomen en kleurrijke koralen. Omdat er zoveel tropische strandbestemmingen zijn, hebben wij er een paar voor je uitgelicht. 
De mooiste exotische strandvakantie ga je vinden in Seychellen. Het is iets langer dan 12 uur vliegen, maar het is zeker de moeite waard. Het poederfijne zand, helder blauwe water met veel verschillende soorten vissen zorgen ervoor dat je de strandvakantie in een paradijs doorbrengt. De Malediven staan bekend om de prachtige vergezichten, luxe resorts en een geweldige tropische sfeer waardoor je makkelijk kan ontspannen. De talloze eilanden, bewoond en onbewoond, met exotische stranden zorgen voor een ultieme relax-vakantie. Neem ook een kijkje bij de vele stranden van Thailand. De mooiste stranden kun je vinden aan de Golf van Thailand en aan de Andaman Zee. Omdat Thailand zo veel stranden heeft, is er keuze genoeg!

 

Strandvakantie bestemmingen dichterbij

Palma de Mallorca is de hoofdstad van het paradijselijke eiland Mallorca, en is de nummer één bestemming voor Nederlanders die naar Spanje op vakantie willen gaan. Dit komt door de prachtige stadsstranden die Palma heeft. Verder zijn er in Spanje natuurlijk nog genoeg andere strandvakanties te vinden. Zo hebben Tenerife, Gran Ganaria en Mallorca veel mooie en diverse stranden. Ook in Turkije zijn er veel mooie stranden. Kijk bijvoorbeeld bij onze strandvakanties in Lara of in Alanya

 

Wat neem je mee op een strandvakantie?

Het inpakken van je vakantie kan soms een lastige klus zijn. Daarom hebben wij dé ultieme checklist voor jouw vakantie. Natuurlijk moet je bij je strandvakantie op bepaalde dingen letten. Zorg ervoor dat je voldoende zonnebrand meeneemt. Is je huid nog niet gebruind door de zon? Smeer de eerste dag factor 50 op je gezicht en factoor 30 op de rest van je lichaam. Je wilt natuurlijk niet verbranden! Daarnaast heb je essentials nodig zoals een hoed, badlaken en voldoende water. Maar wat doe je tijdens een strandvakantie? Dat ligt volledig aan jezelf. Je kan natuurlijk heerlijk de hele dag zonnen, maar je kan ook een boek lezen, voetballen of tennissen op het strand. En vergeet de zee niet! Heerlijk om een paar uurtjes rond te dobberen in het water. Genoeg te doen tijdens jouw strandvakantie. 

Ben je er helemaal uit en wil jij deze zomer het liefst wakker worden op het strand? Kies dan één van onze toppers en geniet van je hotel én natuurlijk het strand.
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     12:40:49 | 1,15 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel