Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Op feestdagen zijn we gesloten.

Stedentrip

  • Ideale korte vakantie
  • Heerlijk een weekend weg
  • Perfect als last minute
Stedentrips zijn de ideale oplossing voor als je er eventjes tussenuit wilt. Je kan dan dicht bij huis blijven, maar je kan ook iets verder weg gaan. Wat is er nou leuker dan het zien van andere culturen, terwijl je nieuw eten probeert en daarbij kan genieten van de zon. Wij hebben gelukkig genoeg keuzes voor jou!

Stedentrip vakanties

Stedentrips zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Met een stedentrip beleef je de stad en haar cultuur op een andere manier. Je ziet nieuwe dingen, dingen die je normaal niet zou zien en je probeert nieuwe gerechten die je normaal misschien niet zou proberen. Je woont eventjes in de stad die jij gekozen hebt. Er is zoveel wat je kan bekijken, en die bijzondere momenten vergeet je niet snel meer. Je kunt veel plezier beleven, of je nu met familie, vrienden of alleen bent. Het maakt niet uit of je hiervoor op vakantie gaat vanwege een speciale gelegenheid, of omdat je er gewoon eventjes tussenuit wilt. Tijdens jouw mini-vakantie hoef je niet te kiezen tussen strand en bezienswaardigheden, het kan gewoon allebei! Omdat je maar een paar dagen weg bent is de reissom vaak laag, is het heel leuk en kan je veel leren van de stad. Of je nu kiest voor binnen of buiten Europa, een stedentrip is de ideale vakantie.

 

StedenTIPS

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen een stedenreis en een zonvakantie? Geen zorgen, want dit kan allebei! Zo kun je tijdens je vakantie naar Barcelona genieten van verschillende bezienswaardigheden, maar ook van een warm zonnetje. Rondom Athene in Griekenland vind je veel stranden, waardoor je in de ochtend door de stad kan lopen en in de middag lekker op het strand kan liggen. De stad Dubai biedt echt alles. Het heeft moderne gebouwen, een prachtige woestijn, lange zandstranden en een historisch centrum. Je gaat je sowieso niet vervelen tijdens jouw citytrip in Dubai. Als je een echte cultuur liefhebber bent dan kunnen wij een goedkope stedentrip naar Istanbul aanbevelen.

 

Stedentrip vakantiebestemmingen

Als je nu net zo’n fan bent als wij, dan kan het even lastig zijn om gelijk een keuze te maken. Gelukkig hebben we genoeg mogelijkheden binnen en buiten Europa waarbij sowieso een goede keuze voor jou bij zit. Zo kun je meedoen met de Spaanse siësta met je vrienden in Madrid of kun je proeven van de Turkse keuken in Alanya. Er zijn zo veel steden die je kan bezoeken. Kies een stad die op jouw bucketlist staat, of ga gewoon op je gevoel af. Wij hebben genoeg aanbiedingen voor jou. Zo geniet je in Barcelona op de Ramblas van een ijsje en maak je de mooiste vakantiefoto's in Lissabon. Of wat dacht je van pasta eten in Rome of naar de grote markt in Marrakech. Een citytrip is de ideale vakantie voor als je romantisch een weekend weg wilt of lekker wilt gaan shoppen met je vriendinnen. Dus wil je er even tussenuit, maar is een week vakantie niet haalbaar? Kies dan voor een stedenvakantie!
Copyright GIATA 2015-2018, client ref. 126659     04:17:25 | 3,62 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel