TIME TO SMILE Coral Dreams

time-to-smile-coral-dreams
time-to-smile-coral-dreams

Erg goed

113 beoordelingen

8

time-to-smile-coral-dreams
time-to-smile-coral-dreams
+3time-to-smile-coral-dreams

TIME TO SMILE Coral Dreams

Dit aparthotel in Playa de las Américas biedt een ideale combinatie van ontspanning en recreatie. Met een heerlijk zwembad voor verfrissing en op slechts 5 km afstand van het strand, kunnen gasten genieten van zowel de faciliteiten van het hotel als de prachtige omgeving. De sport- en amusementsmogelijkheden zorgen voor de nodige afwisseling en ontspanning tijdens het verblijf.

De Ligging

Het aparthotel bevindt zich in Playa de las Américas, op ongeveer 5 km van het strand. De luchthaven ligt op X km afstand en is met de auto in ongeveer X minuten te bereiken. Het stadscentrum ligt op X km afstand en is bereikbaar met de bus die voor het hotel stopt. Gasten kunnen ook een taxi nemen voor een snellere reis naar beide bestemmingen.

Het hotel en de faciliteiten

Het vriendelijke personeel van de receptie staat klaar om vragen te beantwoorden en waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen in de kluis. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een kitchenette met magnetron en een föhn in de badkamer. Met gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en een tuin voor ontspanning, biedt het hotel een comfortabel verblijf. Gasten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein van het verblijf.

Eten en drinken

Het aparthotel biedt geen informatie over restaurants of bars, dus het is mogelijk dat er geen eet- en drinkgelegenheden op het terrein zijn. Er wordt ook geen informatie verstrekt over een all-inclusive care type, dus het is raadzaam om dit bij aankomst te verifiëren met het personeel.

Goed om te weten

Gasten kunnen profiteren van gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes en het kosteloos parkeren op het parkeerterrein van het verblijf. Het is belangrijk om te weten dat het aparthotel mogelijk beperkt geschikt is voor personen met mobiliteitsbeperkingen. Voor meer gedetailleerde informatie over toegankelijkheid kunnen gasten contact opnemen met het hotel. Let op: officiële beslissingen kunnen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens het verblijf.

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • Ideal
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Vakanties.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.