Meivakantie 2021

  • Met de hele familie
  • Genieten van de zon
  • Ruim aanbod
De meivakantie is dé ideale periode om al vroeg van de zon te genieten!
Pine Bay Holiday Resort Vitor's Village Serita Beach Hotel Auramar Beach Resort Bamboo Garden Hotel Trupial Inn Hotel & Casino Dom Manuel I Sindbad Club Richmond Ephesus Resort Sunset Hotel Bali
De lente is weer begonnen en de dagen lijken langer te duren. Nog maar eventjes en dan begint zomer weer in Nederland, maar diezelfde zomer lijken in veel andere landen al begonnen te zijn. Tijdens de meivakantie in 2021 kan je perfect genieten van een heerlijke last minute of all inclusive meivakantie. In veel landen liggen de temperaturen al redelijk hoog en de prijzen van de vakanties zijn lager dan in de zomervakantie.


Meivakanties in 2021

De temperatuur stijgt langzaam, af en toe voel je een lentebriesje en op veel plekken zie je krokussen verschijnen. De lente is begonnen en daarmee is het bijna tijd voor de meivakantie van 2021. De meivakantie is heel populair voor gezinnen die op vakantie willen en is een heerlijke periode om eropuit te gaan. Veel scholen geven twee weken meivakantie, en daardoor kan je dus lekker lang op vakantie met de kinderen. Het is niet zo duur als de zomervakantie en niet zo druk maar wel even warm! Het is de ideale vakantie om te genieten van de zon en je hebt alle ruimte om tot rust te komen. Bij Vakanties.nl vind je de perfecte bestemming om de meivakantie door te brengen. Tijdens de meivakantie kan je de koude winterdagen volledig achter je laten. Het is nog niet heel erg warm en we snappen dus dat je toe bent aan de zon. Of je nu op zoek bent naar een vakantie met zijn tweeën of met het hele gezin, wij hebben genoeg vakanties waar je naar kan kijken. Tijdens de meivakantie kan je helemaal tot rust komen en opladen en dan hoef je daarna nog maar even te wachten op de zomervakantie! 
 

Meivakanties en...

Weet je nog niet waar je heen wilt? Geen probleem! Onze website laat alle vakanties zien die bij je eisen passen. Zo kan je de voorkeur voor kindvriendelijkheid selecteren als je met het gezin op vakantie wilt. Of wat dacht je van een meivakantie compleet in het teken van wellness? Natuurlijk hebben wij ook last minute meivakanties of all inclusive meivakanties. 

 

Meivakantie bestemmingen

Doordat de meivakantie niet ver is van de zomervakantie zijn er veel landen en regio’s waar je kan genieten van heerlijke zomerse temperaturen. Binnen 3 uur vliegen ben je op de mooiste bestemmingen van Zuid-Europa waar de in de meivakantie de zon voor je schijnt. Geniet van het mediterraanse klimaat in de meivakantie, met temperaturen rond de 20 graden. Zo zijn de Canarische Eilanden heel populair voor vakanties met gezinnen. Hier liggen de temperaturen rond 22 graden. Ook Griekenland, Turkije en Spanje zijn veel geboekte vakantiebestemmingen. Als je iets verder wilt reizen, boek dan een vakantie naar Egypte. Zo kan je hier veel luxe all inclusive vakanties vinden. Mochten deze vakanties je toch niet helemaal aanspreken, omdat je op vakantie wilt gaan naar een paradijs, dan wil je zeker onze meivakanties naar Seychellen en de Malediven bekijken. Een vakantie naar het prachtige resort Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa zorgt dat je nooit meer weg wilt. Een ander adembenemende resort is Ayada Maldives. Deze unieke en mooie ervaring zal je niet snel vergeten!

Weet je niet wat je moet kiezen? Wij hebben alvast de beste meivakantie 2021 aanbiedingen voor je op een rij gezet. 

 

Wanneer is de meivakantie?

Regio

Datum

Heel Nederland 1 mei t/m 9 mei 2021
 

 

Wanneer boek je je meivakantie?

Wil je echt verzekerd zijn van de beste plek? Dan is het aan te raden om al vroeg in het jaar te boeken, bij voorkeur in januari. In januari hebben alle hotels nog de meeste beschikbaarheid tegen goede prijzen. Heb je al een specifiek hotel op het oog en wil je verzekerd zijn van je vakantie? Dan is het ook aan te raden om in januari al te boeken. Natuurlijk kan je een meivakantie ook last minute boeken. In dat geval boek je je vakantie zo'n 6 tot 4 weken van te voren (maar meer last minute kan natuurlijk ook!). Als het je niet uitmaakt waar je naar toe gaat, dan is last minute boeken dé optie voor jou. Wie weet pak je nog een heerlijke last minute deal mee. Let er wel op dat de meivakantie een erg populaire periode is, heel Nederland heeft namelijk vakantie in deze periode. Het kan zo zijn dat de echt goede vakanties al zijn volgeboekt. 
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     19:50:47 | 1,66 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel