Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Bij drukte is chatter sneller

Luxe vakanties

  • Genieten in alle luxe
  • De allerbeste 4 en 5-sterren hotels
  • De mooiste locaties
Wie droomt er nou niet van de perfecte vakantie waarbij je verblijft in een luxe resort? Als jij de voorkeur geeft aan uitgebreide ontbijtjes, chique diners en lekker luieren bij het zwembad, dan zit je hier meer dan goed. Verwen jezelf en geniet dit jaar van luxe op de allermooiste vakanties. 

Luxe vakanties

Soms heb je gewoon even behoefte aan vakantie. Waarom zou je dan niet voor een luxe vakantie gaan? Verwen jezelf en geniet dit jaar van luxe op de allermooiste vakanties. We hebben de beste hotels voor jou geselecteerd op basis van kwaliteit en 5 sterren. Wij hebben luxe en exclusieve vakanties in alle soorten en maten, met ongetwijfeld een bestemming die perfect bij jou past. Het liefst breng je een vakantie door met jouw gezin of partner, natuurlijk kan je ook lekker alleen genieten van een vakantie. Een luxe vakantie past precies bij deze behoeften. Een resort met 5 sterren belooft sowieso veel luxe en comfort, en voldoet waarschijnlijk wel aan veel eisen.

 

Luxe en…

Bij het zoeken naar een luxe vakantie kan je naar zo veel mogelijkheden kijken. Wil je een luxe vakantie en mag het wel iets kosten? Dit is natuurlijk mogelijk, maar een luxe vakantie hoeft niet duur te zijn! Kijk eens naar onze luxe vakanties tot € 1000,-. Ook heb je de keuze uit een verzorging van logies tot half pension en all inclusive! Genoeg keuzes, en je bepaalt zelf of je de luxe alleen in het hotel wilt, of dat je ook wilt kijken bij restaurantjes in de buurt. Is het hotel zelf voor jou belangrijker dan de verzorging? Bekijk dan al onze 4 sterren en 5 sterren hotels. Als je er laat achter bent gekomen dat je wel een luxe zonvakantie verdient, dan hebben we speciaal voor jou ook nog luxe last minute vakanties.

 

Luxe vakantie bestemmingen

We begrijpen als geen ander dat je op vakantie gaat om te genieten. Gelukkig hebben we genoeg bestemmingen waarbij dit kan. Als jij vindt dat veel luxe wel iets mag kosten, dan hebben wij de perfecte bestemmingen voor jou. Wat dacht je van een luxe en misschien wel romantische vakantie naar de Malediven? Ook in Dubai zijn er veel mooie accommodaties met 5 sterren waar je volop kan genieten van een luxe zonvakantie. Deze accommodaties zijn iets goedkoper dan de accommodaties in de Malediven, maar zijn daar niet minder luxe door. Andere exclusieve vakanties zijn te vinden in  Griekenland, waar ook nog genoeg te doen is voor kinderen. Voor een luxe zonvakantie waar je lekker dagenlang op het strand kan liggen, kan je kijken naar Egypte. Denk aan fantastische zandstranden en de azuurblauwe Rode Zee en het enige wat je dan kan doen is relaxen en genieten van de exclusieve vakantie die je bij ons hebt geboekt.
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     04:12:56 | 0,58 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel