Last minute Mallorca

  • Uiterst geschikt voor families
  • Super dichtbij huis
  • Waterplezier voor iedereen
Zoek snel de zon op tijdens je last minute naar Mallorca.
Sol Cala d'Or HYB Eurocalas Club Santa Ponsa Hotel Luna - Luna Park Appartementen Mix Bahia Real Appartementen Parque Mar Iberostar Royal Cristina Blue Sea Aparthotel Gran Playa Hotel & Spa Ferrer Janeiro Innside Calvia Beach

Heb je ook zo'n zin in een heerlijke vakantie vol met zon? Maar wil je liever niet te lang vliegen? Kies dan voor een last minute naar Mallorca. Het eiland ligt namelijk maar op twee uur vliegen vanaf Amsterdam! Voor je het weet, ben je er dus al. Mallorca behoort tot de Spaanse eilandengroep de Balearen. In totaal zijn dit 6 eilanden, maar de meest bekende zijn Ibiza, Mallorca en Menorca. Over heel Mallorca vind je idyllische dorpjes waar je kennis maakt met de lokale cultuur. Daarnaast is de natuur op het eiland werkelijk adembenemend. 

 

Last minute Mallorca

Jaarlijks trekken ongeveer 500.000 mensen naar het Spaanse eiland om te genieten van hun welverdiende vakantie. En we geven ze geen ongelijk! Het aangename, heerlijke klimaat, de meest mooie stranden, de afgelegen baaien en super gezellige badplaatsen zorgen ervoor dat Mallorca voor velen hun volgende vakantiebestemming is. Ook die van jou? 

 

Tips van de expert

Bezoek de La Seu kathedraal

Ben je een groot liefhebber van cultuur? Dan raden we het je zeker aan om een bezoek te brengen aan de La Seu kathedraal. Deze kathedraal is wereldberoemd - het is namelijk het roosvenster van Gaudí. Je herkent de gigantische kathedraal aan de gotische torens en de geometrische figueren. En de binnenkant is zelfs nog indrukwekkender dan de binnenkant. Iedere liefhebber van architectuur en cultuur kijkt werkelijk zijn ogen uit. De kathedraal is super makkelijk te bereiken. Vanaf de kustregio van La Palma rijdt er een bus direct naar de kathedraal. Binnen 15 minuten ben je er dus al! 

 

Met de fiets door Tramuntana

Degene die Mallorca al een beetje kennen, weten dat het eiland voor een groot gedeelte bestaat uit het gebergte van Tramuntana. Het is daarom ook een geliefde bestemming om te fietsen. Deze huur je eenvoudig via je hotel of via een organisatie die excursies aanbiedt. Het is zeker de moeite waard om een middag vrij te houden om door het gebergte heen te fietsen. Het uitzicht op de diepe ravijnen is simpelweg adembenemend. Uitrusten doe je in één van de gezellige dorpjes die in het gebergte gelegen zijn. In het noordelijke gedeelte van het gebergte vind je de bruisende badplaats Alcudia. Ook deze badplaats is zeker de moeite waard om te bezoeken - het water is er namelijk fel turquoise.

 

Ontdek de Coves del Drac

Voor de echte natuurliefhebbers onder ons raden we de Coves del Drac aan. Naast de wereldberoemde kathadraal zijn deze groten één van de meest populaire bezienswaardigheden op Mallorca. De Coves del Drac bestaan uit vier grotten. In één van deze grotten vind je het allergrootste onderwatermeer ter wereld! Wat de grotten zo bijzonder maakt, is dat er nog altijd theatervoorstellingen worden gegeven. Door de lichten die weerspiegelen op het gesteente in de grotten krijg je een uiterst bijzonder gevoel. Zeker de moeite waard om een voorstelling bij te wonen!

 

Goedkope last minute Mallorca

Een last minute naar Mallorca hoeft helemaal niet duur te zijn. Je boekt al een 8-daagse vakantie vanaf €299,-! Maar je kan het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt. Over het hele eiland heeft Vakanties.nl een ruim aanbod aan accommodaties. Van knusse en gezellige appartementjes tot de meest luxe en grootste resorts. We hebben er alle vertrouwen in dat hier jouw droomvakantie tussenzit. Wil je toch liever geworden worden door één van onze experts? Neem dan contact op met onze klantenservice

 

Boek je last minute naar Mallorca met onze laagste prijsgarantie

Heb je er zoveel zin in gekregen dat je alvast je koffers hebt ingepakt? Dat begrijpen we heel goed! Nog een tip van ons, over de vraag of je wel de juiste prijs hebt betaald voor je vakantie, hoef je je geen zorgen te maken. Je boekt je last minute Mallorca bij Vakanties.nl namelijk altijd met onze laagtste prijsgarantie. Lees alle voorwaarden die hiervoor gelden. 
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     06:47:24 | 1,47 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel