Herfstvakantie 2020

  • Ultiem genieten
  • Gegarandeerd zon in oktober
  • Zonvakanties en stedentrips
De herfstvakantie is de ideale vakantie waarbij je op reis kan naar een warm en zonnig land om je eigen accu volledig op te laden. Na al die maanden werk en met het vooruitzicht op de koude en donkere dagen kan jij wel extra energie gebruiken. Zeg gedag tegen de herfstregen en hallo tegen de zon tijdens je herfstvakantie in 2020. 
Pine Bay Holiday Resort Dana Beach Resort Serita Beach Hotel Marble Stella Maris Ibiza Bamboo Garden Hotel Stella Village Trupial Inn Hotel & Casino Sindbad Club Sunset Hotel Bali MinaMark Beach Resort

Herfstvakantie 2019

Nu de dagen korter lijken, de bladeren van de bomen af gaan vallen en het veel dagen gaat regenen is het misschien het goede moment om er even tussenuit te gaan. Zo kan je in veel landen nog genieten van warme temperaturen en een heerlijke zon. Je kan nog even opladen door de warmte en de zonnige dagen en daardoor heb je een volle accu voordat de koude dagen weer beginnen. Zo kan je er weer helemaal tegenaan! Wij hebben genoeg vakanties waarbij je dit kan doen en waarbij je volledig tot rust kan komen. We hebben de beste aanbiedingen voor de herfstvakantie 2019 alvast op een rij gezet.

 

Herfstvakantie stedentrip

Je hoeft tijdens de herfstvakantie niet heel lang weg. Als je dat niet wilt dan kun je overwegen om een stedentrip te boeken. Er zijn genoeg leuke en mooie steden waar je waarschijnlijk nog niet geweest bent en waar je nog heel veel van kan ontdekken. Het fijne aan een stedentrip in de herfstvakantie is dat de temperaturen niet meer zo hoog zijn, waardoor je niet meer helemaal uitgeput bent na elke stap. Zo kun je veel bezienswaardigheden bezoeken en bevind je je in een hele andere cultuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stedentrip naar het mooie Venetië in Italië? Of een herfstvakantie naar Barcelona waar je nooit uitgekeken raakt. Voor de cultuurliefhebbers is een stedentrip naar Lissabon perfect. Lissabon is namelijk een van de oudste steden in Europa en heeft nog genoeg bewijzen hiervan! Zo zijn er nog genoeg andere steden te bezoeken tijdens een herfstvakantie. Zo kun je ook kiezen voor een last minute herfstvakantie. Vergeet je wandelschoenen niet tijdens je najaarsvakantie want die heb je in veel steden nodig! 

 

Herfstvakantie bestemmingen

Weet je echt niet waar je heen moet? Lees dan snel verder, want we hebben een aantal leuke herstvakantie bestemmingen op een rijtje gezet. Ontsnap snel van het koude en natte weer in Nederland en ga goedkoop naar de zon in oktober. Op minder dan drie uur vliegen ben je al in Zuid-Europa waar de mediterraanse temperaturen in de herfstvakantie nog heerlijk rond de 20 graden liggen. Perfect voor een zonvakantie in oktober aan het strand op bijvoorbeeld Cyprus of aan de Algarve. Wil je liever volledig in de watten worden gelegd? Kies dan voor een all inclusive herfstvakantie in Turkije! Voor een zonzekere herfstvakantie kan je het beste naar iets verdere bestemmingen gaan. In Egypte is het in de winter nog 20°C. Op het Canarische Eiland Gran Canaria schijnt de zon ongeveer 350 dagen per jaar en is dus de perfecte bestemming voor een vakantie in de herfst. Ook op Tenerife is vaak de zon te vinden, net zoals op de andere Canarische Eilanden. Als je op zoek bent naar echte zomerse temperaturen dan hebben we goed nieuws. Er zijn ook bestemmingen waar de herfstvakantie op een zomervakantie kan lijken. In Kaapverdië liggen de temperaturen rond de 30°C en kan je genieten van een heerlijk warme herfstvakantie.
 

Wanneer heb ik herfstvakantie?

Regio

Datum

Noord en midden 19 oktober t/m 27 oktober 2019
Zuid 12 oktober t/m 20 oktober 2019
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     07:32:00 | 1,77 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel