Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Op feestdagen zijn we gesloten.

Adults Only vakantie

  • Aandacht voor elkaar
  • Alleen voor volwassenen
  • Luxe en rust
Een 'adults only' vakantie betekent dat alleen volwassenen toegang hebben tot het verblijf. Bij een adults only vakantie geniet je dus in alle rust en zonder kinderanimatie of spetterende kinderen om je heen. Het concept wordt steeds populairder en adults only hotels vind je overal. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van je welverdiende rust!

Adults only vakanties

Veel volwassenen willen tijdens hun vakantie helemaal tot rust komen. Natuurlijk snappen wij dat. Daarom hebben wij voor jou de “adults only” vakanties. Deze vakanties betekenen niets meer dan een vakantie zonder kinderen. Veel hotels en resorts bieden tegenwoordig deze speciale vakanties voor volwassenen aan. Zo staat tijd voor je partner of vrienden centraal en is het de perfecte kans om helemaal tot rust te komen.Veel adults only vakanties zijn all inclusive, wat er voor zorgt dat je kan genieten van gratis drankjes en eten. Of je nu 5 of 10 dagen op vakantie gaat, er is geen beter moment om even tot rust te komen en al je problemen in Nederland achter te laten.

 

Adults only vakanties voor ouders

Het is misschien even wennen, een vakantie zonder kinderen. Maar misschien is het juist lekker om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur van werk en wil je volledig opgeladen terug naar huis gaan. Een adults only vakantie is dan heel geschikt. Je kunt een aantal dagen volop genieten van de rust, zonder drukke kinderanimatie of spetterende kinderen om je heen. Hoewel vakantie met kinderen natuurlijk heel leuk kan zijn, kan een vakantie zonder kinderen dat ook zijn. Je kan tijdens jouw vakantie zonder kinderen relaxed op een strandstoel liggen, terwijl je uitkijkt op een prachtige blauwe zee en je de tijd hebt om je gedachten te ordenen. Lees je liever ongestoord een goed boek? Dan kan dat natuurlijk ook. Hier heb je tijdens een familievakantie veel minder tijd voor omdat kinderen vaak aandacht nodig hebben.

 

Adults only en…

Veel mensen denken dat je voor een adults only vakantie heel veel geld moet hebben. Bij ons is dat helemaal niet zo! Wij hebben voor iedereen genoeg keuze, zoals luxe resorts met 5 sterren waarbij je kunt genieten van een all inclusive adults only vakantie voor een goede prijs. Je heb accommodaties met diverse zwembaden, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hotel dicht bij het strand. Ook hebben verschillende resorts een spa, sauna of bubbelbad. Zo is jouw volwassenenvakantie extra ontspannend als je een hotel met wellness kiest.

 

Adults only bestemmingen

De adults only hotels en resorts bevinden zich op mooie en rustige locaties. Zo zijn er veel bestemmingen waaruit je kan kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze adults only vakanties in de Verenigde Arabische Emiraten. Je kan hier zowel ’s zomers als ’s winters genieten van de luxe en van de zon. Deze luxe kan je vinden bij TreeHouse Villa's in Thailand of bij VIVOOD Landscape Hotel, dat een prachtig uitzicht heeft. Of wat dacht je van Luxury Bahia Principe Esmeralda in de Dominicaanse Republiek. Deze accommodatie straalt rust en ontspanning uit. Andere populaire adults only bestemmingen zijn Spanje, Portugal en de Dominicaanse Republiek.
Copyright GIATA 2015-2018, client ref. 126659     04:09:18 | 2,13 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel