1. Over Vakanties.nl

Over ons

Bij Vakanties.nl stel je in een paar klikken zelf je ideale vakantie samen. En de uitstekende service, die krijg je van ons!

Ontspannen op reis

Vakanties.nl brengt uitstekende service en flexibele keuze samen tot de beste klantervaring voor jou!

Met keuze uit meer dan 10.000 hotels, vluchten en extra’s bepaal je heel gemakkelijk zelf je vakantie. Liever een latere vlucht? Dat kan! Je boekt zelfs tijdens je vakantie nog gemakkelijk een huurauto of een extra excursie bij op je mobiel. Zo boek je je hele vakantie op één plek.

En is er toch iets mis? Dan staan wij voor je klaar om je te helpen. Ook tijdens je vakantie kun je ons appen, e-mailen, chatten of toch even bellen. Wij zoeken het voor je uit, terwijl jij lekker blijft genieten van je vakantie!

Voordelig boeken

Als online reisbureau stellen wij onze vakanties dynamisch samen uit het aanbod van touroperators, luchtvaartmaatschappijen en ook aanbieders van huurauto's en verzekeringen.

Al deze onderdelen kun je extra voordelig boeken! Omdat alles automatisch via de website is te boeken, betaal je bij ons geen boekings- of reserveringskosten. Daarnaast rekenen we prijzen en kortingen van touroperators 1-op-1 door aan jou, onze klant. Voor ongeplande wijzigingen rekenen we dan wel wijzigingskosten, omdat we dit niet automatisch voor je kunnen regelen. Zo houden we de prijs laag!

Veilig boeken

We voldoen aan de strenge eisen van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en zijn we lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR). Hiermee zijn we jouw betrouwbare partner voor het boeken van je gehele vakantie.

Waarom vakanties boeken bij ?

  • Boek alles op één plek. Bespaar tijd en geld op je vlucht, hotel, huurauto of transfer.
  • Wij zijn er écht voor je! Voor al je vragen, ook tijdens je vakantie.
  • Geen verrassingen achteraf Geen verborgen kosten, alleen transparante prijzen.
  • Stel je eigen reis samen. Kies gemakkelijk uit meer dan 10.000 vluchten en hotels.
05:56:35 | 0,01 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel