1. Hoe vaak wordt er schoongemaakt en is er wisseling van linnengoed?

Mijn accommodatie

Hoe vaak wordt er schoongemaakt en is er wisseling van linnengoed?

Bij hotels wordt er bijna dagelijks schoongemaakt. In de 2* en 3* gebeurt dit minder vaak dan in de 4* en 5* hotels. Bij appartementen wordt er 2 keer in de week schoongemaakt. We willen je erop wijzen dat de normen op het gebied van schoonmaak anders zijn dan je bent gewend in Nederland.

Afhankelijk van de geboekte accommodatie wordt het bedlinnen 1 tot 2 keer per week verschoond. Indien het bedlinnen maar 1 keer per week verschoond wordt, gebeurt dit aan het einde van een week. Als je dus 1 week in je accommodatie verblijft, wordt het bedlinnen gedurende de week niet verschoond. In de 2* en 3* hotels en in de appartementen wordt over het algemeen 1 keer per week het bedlinnen verschoond. Handdoeken worden meestal twee- tot driemaal per week verschoond.

Ervaar je problemen met de schoonmaak en het verschonen van het linnengoed? Geef dit dan direct aan bij de receptie. Dan wordt er meteen voor je gekeken naar een gepaste oplossing. Eenmaal terug in Nederland kunnen we niks meer voor je betekenen.


 
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     11:28:03 | 0,31 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel