Voorjaarsvakantie 2020

  • Nog even wachten op de lente
  • Zoek de zon op
  • Voordelige reizen
Met een beetje geluk zijn de koude winterdagen voorbij en gaat de lente langzaam beginnen. Je kan de voorjaarvakantie of carnavalsvakantie in 2019 dan heel goed gebruiken voor de extra energie en vitamine D die je tijdens de wintermaanden miste.
The Desert Rose Resort Clube Albufeira Resort Algarve Pine Bay Holiday Resort Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa Hurghada Titanic Palace Concorde de Luxe Resort Jungle Aqua Park Sunrise Grand Select Montemare Riu Touareg Lyttos Beach

Voorjaarsvakanties 2019

Terwijl veel mensen op wintersport gaan, is het net zo lekker om naar een zonnige bestemming te reizen! Niet iedereen is fan van de wintermaanden en hoe kun je deze dan het beste afsluiten door op vakantie te gaan naar een bestemming waar de zon volop schijnt. Zo kun je de koude dagen volledig achter je laten en met een lekker kleurtje de lente dagen in gaan. Je kan de carnavalsvakantie in 2019 dan heel goed gebruiken voor de extra vitamine D die je tijdens de wintermaanden miste en je kan de zon goed gebruiken voor extra energie. Een zonvakantie in februari of in april is dus ideaal!

 

Voorjaarsvakanties en…

Er zijn veel verschillende manieren waarop jij de voorjaarsvakantie in 2019 kan vieren. Gelukkig hebben wij voor iedereen keuze. Als je een rustige carnavalsvakantie in 2019 wilt en gewoon even wilt genieten, dan zijn onze adults only vakanties misschien wel interessant. Kom volledig tot rust tijdens een wellness vakantie en maak gebruik van veel wellness faciliteiten en de sportschool. Om de wintermaanden helemaal achter te laten kan je genieten van zonnige en luxe zonvakantie in februari of april. Zo kun je kiezen voor een all inclusive verzorging en kan je kijken naar accommodaties met 5 sterren. Voor het gemak kan je ook nog kiezen voor een luchthaven bij jou in de buurt. Kies bijvoorbeeld voor vertrek van Rotterdam of vanaf Amsterdam. Of kijk naar voordelige vluchten vanaf Düsseldorf.

 

Voorjaarsvakantie bestemmingen

Er zijn al genoeg landen waar je kan genieten van een zonvakantie in februari of april, wij kunnen de warmte ervan nog niet voelen, maar dat betekent niet dat het nergens te voelen is. Zo raden wij Curaçao, Gambia, Mexico en Thailand aan als de perfecte bestemmingen voor iedereen die op zoek is naar warmte en zon tijdens de voorjaarsvakantie! Als je altijd al een keer op vakantie naar Dubai en Abu Dhabi hebt gewild, dan is nu je kans. In de maanden februari en maart liggen de temperaturen daar rond de 25 en de 30 graden. Tijdens de zomermaanden liggen de temperaturen boven de 40 graden! Natuurlijk kan je de andere Verenigde Arabische Emiraten ook bezoeken tijdens de voorjaarsvakantie. De vakantiebestemming voor elke periode zijn de Canarische Eilanden. De temperaturen liggen hier altijd rond de 20 graden en elk eiland heeft iets leuks of moois te bieden. Zo is er altijd een eiland dat bij je past.
Zo is er genoeg keuze voor iedereen die niet van de winter houdt, niet op wintersport wilt, maar er wel even lekker tussenuit wilt. Een voorjaarsvakantie kan gewoon naar een zonnig land waar je kan genieten van ontspanning en weinig andere toeristen. Iedereen is toch op wintersport! Zo zijn er alleen maar voordelen. Boek nu je voorjaarsvakantie en sluit de wintermaanden af door te beginnen met te werken aan een lekker kleurtje.

 

Wanneer heb ik voorjaarsvakantie?

Regio

Datum

Noord 16 februari t/m 24 februari 2019
Midden en zuid 23 februari t/m 3 maart 2019
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     01:46:00 | 1,86 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel