1. Wat is het verschil tussen een preferentie en essentie

Mijn boeking

Wat is het verschil tussen een preferentie en essentie

Wat is een preferentie?

Een preferentie is een voorkeur die je kunt hebben met betrekking tot jouw verblijf. Een voorbeeld hiervan is de ligging van de kamer op de begane grond, kamers naast elkaar of rustig gelegen.

Houd er rekening mee dat een preferentie altijd een voorkeur blijft. Het kan voorkomen dat de accommodatie niet aan jouw voorkeur kan voldoen. We kunnen een preferentie daarom helaas nooit op voorhand garanderen.

We adviseren altijd om de voorkeur bij aankomst in het hotel nogmaals aan te geven bij de incheck. Het hotel zal dan kijken hoe ze je hier zo goed mogelijk bij kunnen helpen.

Wat is een essentie?

Een essentie is een voorkeur die noodzakelijk is voor jouw verblijf. Zo noodzakelijk, dat jouw vakantie niet kan doorgaan als er niet aan de essentie wordt voldaan. Bijvoorbeeld een aangepaste kamer als je in een rolstoel zit. Het is van belang om een essentie aan ons door te geven voor het maken van een boeking. Wij kunnen dan voor je kijken of dit mogelijk is. Niet alle essenties kunnen op voorhand worden nagevraagd of bevestigd, neem daarom altijd eerst contact met ons op.

Het kan zijn dat er kosten zijn verbonden aan de aanvraag van een essentie. Ook als de essentie niet mogelijk is, kunnen deze kosten worden berekend. Dit verschilt per uitvoerende reisorganisatie. De kosten worden altijd eerst met jou besproken voordat de aanvraag wordt gedaan.

Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     10:33:47 | 0,3 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel