1. Zijn mijn vluchttijden definitief?

Mijn vlucht

Zijn mijn vluchttijden definitief?

De vluchttijden die tijdens je boeking zijn doorgegeven, zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen zoals de ANVR heeft aangegeven. 

In de voorwaarden van de ANVR staat namelijk dat vluchttijden en vluchtnummers altijd onder voorbehoud zijn. Cornform deze voorwaarden en de voorwaarden van de uitvoerende touroperators kunnen vluchtgegevens veranderen. Dat mag, zolang de vlucht nog steeds op dezelfde datum plaats vindt. Op de dag van vertrek uit Nederland (bij terugreis uit het buitenland) kunnen ook wijzigingen worden aangebracht. Er kan ook besloten worden om een tussenlanding te maken.

 

Worden wijzigingen doorgeven?

Zodra er een wijziging is in je vlucht dan krijg je hier automatisch een e-mail over. In je "Mijn Vakanties"-account zie je altijd je actuele vluchttijden. 
 

Wat als de wijziging te groot is? 

Soms is de wijziging van de vlucht zo groot, dat je er een dagdeel op mist. Als de wijziging dusdanig groot is, wordt dit eerst met je overlegd. Ben je het niet eens met de wijziging? Dan kun je de wijziging weigeren. Het gevolg hiervan is de overeenkomst wordt ontbonden. Dat betekent dat je boeking wordt geannuleerd en dat je de (aan)betaling terug krijgt. Let op: dit is alleen mogelijk wanneer de ANVR voorwaarden van toepassing zijn op je reis!

 

Goed om te weten!

- Je transfer is altijd op de hoogte van je actuele vluchttijden. Mocht er iets wijzigen in de aankomst- of vertrektrijd, dan wordt de ophaaltijd van je transfer hierop aangepast. 
- Meer informatie vind je in deze twee artikelen van ConsuWijzer:
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     12:21:02 | 0,25 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel