1. zijn er schoonmaakkosten?

Mijn accommodatie

zijn er schoonmaakkosten?

Hotels

Bij hotels is vrijwel altijd dagelijkse schoonmaak bij de prijs inbegrepen. Bij vertrek wordt wel verwacht dat je de kamer netjes achterlaat en dat je niets meeneemt. 
 

Appartementen en bungalows

Bij appartementen en bungalows is de schoonmaak niet altijd bij de prijs inbegrepen. Wij proberen dit zoveel mogelijk aan te geven maar dit is niet altijd mogelijk. In de meeste gevallen zijn de schoonmaakkosten verplicht. Soms is het ook mogelijk om ervoor te kiezen de schoonmaak zelf te doen of om dit tegen betaling af te kopen. Ook wanneer voor de schoonmaak betaald is wordt bij vertrek verwacht dat je de kamer netjes achterlaat en dat je niets meeneemt. Anders kunnen achteraf extra kosten doorbelast worden. 

De normen en waarden op het gebied van schoonmaken zijn in het buitenland vaak anders dan in Nederland. Hierdoor kan tijdens het verblijf geen grote schoonmaak verwacht worden. Zijn er problemen met de schoonmaak of is de kamer niet helemaal netjes? Dan dien je dit altijd zo snel mogelijk bij de receptie te melden. Dan kan het probleem direct verholpen worden. Achteraf kunnen wij namelijk helaas niets meer doen aan klachten of opmerkingen over onvoldoende schoonmaak.
 

Meer lezen: Hoe vaak wordt er schoongemaakt?Wat zijn de in- en uitchecktijden bij mijn accommodatie?
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     08:23:48 | 0,34 | Vakanties | NMT-WEB-123 TourWeb © NetMatch
nm-pixel