1. waarom is een transfer niet overal standaard inbegrepen?

Transfers

waarom is een transfer niet overal standaard inbegrepen?

Het grootste deel van onze vakanties zijn flexibel. Dat betekent dat je in voor de meeste vakanties zelf kiest voor een transfer, een privétransfer of een huurauto. Wanneer je niet voor een transfer kiest, betaal je hier dus ook niet voor. Wel zo makkelijk!

De prijs van je transfer hangt af van de beschikbaarheid, aankomsttijd en afstand tot je hotel of appartement. Je vindt de prijs terug in de tweede stap van het boekingsproces. Hier kies je voor allerlei extra’s zoals bagage, verzekeringen en dus ook je transfer. In deze stap van het boekingsproces is je boeking nog niet definitief. 

Heb je voor een transfer gekozen? Dan vermelden we dit op je reisbescheiden en zorgen we dat de transfer voor je klaarstaat bij aankomst van je bestemming.

Bij sommige vakanties zit transfer wel standaard inbegrepen in de vakantie. Dit zijn de vaste reizen van touoperators. Bij deze vakanties zit ook reisleiding inbegrepen. Je meldt je dan bij aankomst op de luchthaven bij de reisleiding van de uitvoerende touroperator.
Meer lezen: Wat kost een transfer? | Kan ik een transfer later bijboeken? | Hoe huur ik een auto?

 
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     00:10:31 | 0,38 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel