Kleinschalige vakantie

  • Intieme sfeer & persoonlijke aandacht
  • Klein aantal kamers
  • Geen massatoerisme
Onze selectie kleinschalige hotels geven je de welverdiende rust, ruimte en privacy.
Amorgos Boutique Hotel Il Palmento Resort Fortaleza do Guincho Quinta Mirabela - Design Hotel Bella View Boutique Hotel Apartamentos Turisticos Atlantida Lapida Hotel Aparthotel Tamarix Hotel Boutique Villa Venecia Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel
Ontdek de charme van een boetiekhotel of appartement en ervaar een meer authentieke manier van vakantie vieren. Het voordeel? Je voelt je meteen thuis en geniet van een persoonlijke service. 


Kleinschalige vakanties

Niet iedereen is fan van massatoerisme, en soms ben je gewoon meer op zoek naar een intieme sfeer. Wij hebben verschillende kleinschalige vakanties voor jou bij elkaar gezet. Zo kun je er zeker zijn dat je niet in een hotel ziet met meer dan 50 kamers. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen.
Kleinschalige vakanties bieden accommodaties die er voor zorgen dat je je meteen thuis voelt. Je kan hier genieten van persoonlijke service en een fijne sfeer die je vakantie net dat beetje extra geven. Onze selectie kleinschalige hotels geven je de welverdiende rust, ruimte en privacy. Geniet van de charme van een boetiekhotel of appartement en ontdek een meer authentieke manier van vakantie vieren. Huur een auto en ontdek de omgeving op eigen houtje. Bij een kleinschalig verblijf, weg van de toeristische plekken, kun je heerlijk ontspannen en alles op jouw manier ontdekken.

 

Kleinschalig en…

Kleinschalige vakanties zijn met alles te combineren. Ben jij iemand die van klein, maar ook van luxe houdt? Dan kun je een kijkje nemen bij onze 5 sterren kleinschalige vakanties. Een vakantie biedt vaak enige rust en ontspanning, maar soms kun je dit nog wel extra gebruiken. Daarom kan je bij ons ook een kleinschalige vakantie met wellness combineren! Wil je er zeker van zijn dat jouw vakantiebestemming bezocht is door meerdere mensen en door veel gewaardeerd wordt? Dan hebben we ook nog een selectie van kleinschalige hotels en resorts met een Zoover score van 8.0 en hoger.  Met alle verschillende combinaties die wij bieden, zit er voor iedereen wel iets bij. De verschillende filters zorgen ervoor dat jij jouw ideale kleinschalige vakantie kan samenstellen en dat je tijdens jouw vakantie kan genieten van de omgeving.

 

Kleinschalige vakantiebestemmingen

Wil je je handdoek neerleggen bij een knus baaitje, dan is de keuze voor een kleinschalige vakantie perfect. Je kan genieten van de overweldigende natuur in een prachtige omgeving, of volledig opgaan in de lokale sfeer. Als je samen op vakantie gaat, dan kunnen de stellen met elkaar wegdromen in hun romantische accommodatie. Er is altijd een passende bestemming voor jou. Het grootste aanbod kleinschalige vakanties vind je op de Griekse eilanden of in Griekenland zelf. De eigenaren en werknemers van de accommodatie Balsamico Traditional Suites leggen haar gasten graag in de watten en gaan er hoe dan ook voor zorgen dat je met een tevreden gevoel weer naar huis gaat. Ook Italië en Kroatië bieden heel veel authentieke hotels en appartementen. En wat dacht je van een romantische riad in Marrakech? Een sfeervolle kleinschalige vakantie vind je hier! Voor een veelzijdig aanbod met allemaal authentieke accommodaties kun je terecht bij de kleinschalige vakanties in Portugal. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij L’AND Vineyards.
 

Prijsgarantie

Nee hè!? Net geboekt en nu vind je jouw vakantie op een andere website toch goedkoper. Stuur ons meteen een berichtje, en wij betalen je het verschil terug. Meer informatie over onze prijsgarantie lees je hier.
 

Kleinschalige vakanties FAQ

Wat is een kleinschalige vakantie?

Bij een kleinschalige vakantie verblijf je in een boetiekhotel met niet meer dan 50 kamers. In deze hotels geen rijen, drukte of massatoerisme!

Waar vind je kleinschalige hotels?

In vrijwel alle vakantielanden zijn kleinschalige hotels te vinden! In Griekenland (op de Griekse Eilanden) is het aanbod het grootst, maar ook in jouw favoriete vakantieland kun je kleinschalig genieten.

Is een kleinschalig hotel geschikt voor kinderen?

Hoewel boetiekhotels niet bekend staan om hun megagrote waterparken, zijn er zeker kleinschalige familiehotels te vinden. Het kindervertier is hier op kleinere schaal, maar daarom niet minder leuk!

Kleinschalig en all inclusive, gaat dat samen?

Zeker, er zijn genoeg kleinschalige boetiekhotels die all inclusive verzorging aanbieden.
Copyright GIATA 2015-2020, client ref. 126659     01:10:47 | 1,02 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel