Kerstvakantie 2019

  • De feestdagen vier je in de zon
  • Gelukkig nieuwjaar!
  • Ho ho hoge temperaturen
Geniet van het zonnetje op de mooiste bestemmingen tijdens de kerstvakantie 2019.

De beste bestemmingen voor je kerstvakantie

The Desert Rose Resort Clube Albufeira Resort Algarve Pine Bay Holiday Resort Sentido Mamlouk Palace Resort & Spa Hurghada Titanic Palace Concorde de Luxe Resort Jungle Aqua Park Sunrise Grand Select Montemare Riu Touareg SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort

Kerstvakantie

Niet iedereen houdt van kou en sneeuw, hoewel een witte kerst erg mooi is, komt het in Nederland niet zo vaak voor. Gelukkig hoef je de vakantie tijdens kerst niet in Nederland te vieren. Hoewel de vakantie altijd gelinkt wordt aan sneeuw en kou, kan je de kerstvakantie ook vieren op een strand in een ander land, terwijl je van de winterzon lekker bruin wordt. Ga dus met kerst gewoon naar de zon! De kerst doorbrengen met het gezin of familie is sowieso heel speciaal, en wat is nou specialer dan een zonnige en warme kerst tijdens een kerstvakantie. Tijdens je zonvakantie in een ander land kan je niet alleen kerst vieren zoals dat wordt gedaan in Nederland, maar je kan ook zien hoe de feestdagen gevierd worden in andere landen. Zo beleef je de kerstdagen weer heel anders en in een andere cultuur. Nog een ander voordeel is dat je door alle feestdagen in december niet zoveel vakantiedagen hoeft op te nemen en je een deel van je vrije dagen over houdt. Daarbuiten is een vakantie in december een mooie afsluiting van het jaar, want kerst vieren en het jaar afsluiten met een warme zon is natuurlijk geweldig! Geniet dus met kerst van een zonvakantie.

 

Kerstvakantie en…

Een vakantie tijdens de kerstdagen waarbij je accommodatie direct aan het strand ligt, is een perfecte manier om de feestdagen te vieren. Vooral als je met kerst naar de zon wilt! Zo kun je lekker op het strand liggen en af en toe afkoelen in de zee. Als je wilt genieten van alle drankjes en het eten dat de accommodatie te bieden heeft dan kan je misschien kijken naar een all inclusive vakantie. Voor iedereen die zelf in op avontuur wilt gaan en wilt kijken naar al het culturele eten in de buurt is een vakantie met logies als verzorging misschien een goed idee.

 

Kerstvakantie bestemmingen

Er zijn genoeg bestemmingen voor een zonvakantie met kerst in 2018. Als je echt wilt genieten van warmte en van de zon dan is Gambia de ideale bestemming voor in de kerstvakantie. De temperaturen liggen rond de 30°C en 35°C en er is geen kans op regen. Voor ongeveer dezelfde temperaturen, luxe hotels en de mooiste lange witte stranden kan je naar Aruba. Ook in Mexico en Abu Dhabi kan je genieten van warme temperaturen en overnachting in de mooiste resorts. In Kaapverdië kan je genieten van temperaturen tussen de 25°C en de 30°C. Als je een iets warmere vakantie wilt dan dit, dan kan je deze kerstvakantie vinden in Thailand. De temperaturen liggen hier tussen de 28°C en de 33°C. Of wat dacht je van een kerstvakantie in Curaçao? Dit is ongeveer 6 uur vliegen, de cultuur is anders dan in Nederland maar de taal is hetzelfde. Zo heb je het gevoel dat je op vakantie bent én het gevoel alsof je nog gewoon in Nederland bent.

 

Regio

Datum

Heel Nederland 22 december 2018 t/m 6 januari 2019
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     01:42:08 | 1,94 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel