Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zondag uur
Let op Op feestdagen zijn we gesloten.

Goedkope vakantie

  • Goedkoop genieten
  • Kinderen voor de helft
  • Voordelig vliegen
De prijs voor een ticket, accommodatie, leuke excursies en bezienswaardigheden kunnen ervoor zorgen dat je het niet eens meer overweegt om een vakantie te boeken. Maar een leuke vakantie hoeft alleen helemaal niet duur te zijn! Vooral niet als je naar budgetvriendelijke bestemmingen op onze website zoekt. 

Goedkope vakanties

Gelukkig hebben wij voor jou een ruim aanbod goedkope en leuke vakanties. Goedkoop all inclusive, goedkoop last minute of goedkoop en luxe, er zit voor iedereen iets bij deze budget reizen. Niet alleen voor winterzon vakanties maar ook voor vakanties in de zomervakantie zelf. Het maakt niet uit of je alleen, samen of met het gezin gaat. Ook met kinderen kan je voordelig reizen, omdat kinderen bij ons altijd 50% van de prijs zijn! 

 

Alle combinaties mogelijk

Het is heel ontspannend om op je vakantie te genieten van de zon, zee en het strand. Op veel bestemmingen kun je daarbuiten ook nog veel leren over de plaatselijke cultuur en kun je diverse bezienswaardigheden bezoeken. Hiervoor heb je helemaal geen dure vakantie nodig. Je kunt overal genieten van cultuur, natuur, lokale tradities en lekker eten. Of je nu naar Dubai of naar Spanje gaat, niet alles hoeft veel geld te kosten. Of je nu maximaal € 500,-, € 750,- of € 1000,- wil uitgeven, alle combinaties zijn mogelijk bij een goedekope vakantie.

 

Tips voor het kiezen

Mocht je moeite hebben met kiezen, dan hebben wij hier nog een paar tips voor je:
• Vlieg vanaf Düsseldorf: de goedkoopste all inclusive vakanties vind je naar de Turkse Rivièra vanaf luchthaven Düsseldorf. Bij de meeste vluchten vanaf Düsseldorf is bagage inclusief, wat dus perfect is voor budget reizen en als je goedkoop naar de zon wilt!
Op vakantie met kinderen? Zij reizen mee voor 50% van de prijs, en ook met de kinderen hebben wij genoeg leuke vakanties!
• Iets wat iedereen op vakantie moet doen is ontspannen. Dit kan met onze goedkope wellness aanbiedingen. 

Buiten deze tips, hebben we nog een aantal andere tips. In plaats van het kiezen voor de “bekende” landen en steden, kun je misschien ook kijken naar de minder bekende landen en steden. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vakantie naar Albanië of Bulgarije. Daarbuiten kan je beter ruim van te voren, of juist last minute boeken en is het goedkoper om het hoogseizoen te vermijden. De vakanties zijn in juni en augustus een stuk goedkoper dan in juli. Een vakantie in juli voor de volgende zomer scheelt ook veel in prijs dan als je in maart pas kijkt voor de zomervakantie van datzelfde jaar. Dus het is niet onmogelijk om goedkoop naar de zon te gaan. De ligging van het hotel kan ook veel invloed hebben op de totale kosten van je vakantie. Als je een hotel ver buiten het centrum neemt, betaal je veel kosten voor het vervoer. Een huurauto kan dan voordeliger zijn.

Heb je nog steeds moeite met een keuze? Wij schrijven ook veel blogs over verschillende vakantiebestemmingen. Hier staan veel tips en informatie in die je kunnen helpen met het maken van een keuze.

Copyright GIATA 2015-2018, client ref. 126659     03:54:41 | 2,23 | Vakanties | NMT-WEB-121 TourWeb © NetMatch
nm-pixel