Niets is leuker dan een vakantie met het hele gezin. Maar helaas, zit er vaak wel een kostenplaatje aan een vakantie met de kinderen. Gelukkig zijn er ook goedkope vakanties met kinderen. Je denkt nu misschien: hoe vind ik die? Dat kun je op verschillende manieren. Zo kun je op onze website onder het thema goedkope vakanties, vakanties binnen je budget vinden. Maar hoe vind je goedkope vakanties als je naar een ander thema aan het kijken bent? Sorteer dan de vakanties op ‘prijs oplopend’, zodat je de goedkoopste vakanties eerst te zien krijgt. Om het jou makkelijk te maken, heb ik 10 goedkope vakanties met kinderen voor je op een rij gezet.

Goedkope vakanties met kinderen

1. Hotel Oasis Park

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie met kinderen in Spanje? Dan is Hotel Oasis Park het hotel voor jou! Dit is één van onze meest populaire hotels en dat is zeker niet voor niets! Kinderen vermaken zich urenlang op de verschillende zwembaden die volstaan met speeltoestellen. Er zijn meerdere waterglijbanen waar de kinderen de hele dag vanaf kunnen racen. Het hotel is in 2018 gerenoveerd met gloednieuwe kamers, gemeenschappelijke ruimten en een nieuwe bar. Ook het strand ligt maar 450 meter bij het hotel vandaan. Tijdens zo’n vakantie met aquapark, verveelt niemand zich!

waterpark

Hotel Oasis Park

Dit familiepark scoort een 7.9 op Zoover met een 8.2 voor kindvriendelijkheid!

Bekijk hotel
kindvriendelijk hotel

2. Titanic Palace Hotel

Dit mooie vijf sterren hotel in Egypte is gebouwd in Griekse stijl. De ligging is ideaal, want dit hotel ligt direct aan een kindvriendelijk strand. Het strand loopt namelijk geleidelijk af in zee. Bij het hotel is er van alles te doen. Je vindt er allerlei faciliteiten en activiteiten, zoals  meerdere zwembaden, 2 buffet- en 4 à-la-carterestaurants, een Spa Center, een geweldig aquapark en een leuk animatieteam. Daarnaast zijn er meerdere winkeltjes bij het hotel. Bij Titanic Palace & Aqua Park zullen jong en oud zich niet vervelen! Dit wordt een vakantie vol ontspanning, zon en avontuur.

goedkope vakantie kinderen

Titanic Palace

Dit hotel scoort een 9.3 op Zoover met een 9.4 voor de kindvriendelijkheid!

Bekijk hotel
goedkope vakanties kinderen

3. Piskopiano Village

Deze heerlijke appartementen liggen in het dorpje Piskopiano op het prachtige Kreta, waar ontzettend veel te doen is. Je kunt goed tot rust komen en genieten bij de gezellige barretjes en restaurantjes in het dorp. Piskopiano Village biedt voor de kleinsten een kinderzwembad aan en er is een speeltuin. Een dagje strand is ook mogelijk. Het strand ligt namelijk maar 1 kilometer van de appartementen verwijderd. Verder zijn er voor de kinderen veel dingen te doen in de buurt: zo is er een aquarium en een aquapark vlak in de buurt. De kids zullen zich dus zeker vermaken op het gezellige Kreta!

goedkope vakanties kinderen

Piskopiano Village

Dit hotel scoort een 8.4 op Zoover met een 8.6 voor kindvriendelijkheid!

Bekijk hotel
familiehotel

4. Beatriz Playa & Spa

Beatriz Playa & Spa is één van onze bestsellers op Lanzarote. Het is duidelijk waarom dit kindvriendelijke hotel zo populair is. Het hotel is prachtig en van alle gemakken voorzien. En dat voor een vriendelijke prijs! Daarnaast heeft Beatriz Playa & Spa de perfecte ligging aan een boulevard. De kamers zijn mooi, zeker wanneer je voor één van de gerenoveerde superior kamers kiest! Er is een speciale miniclub voor de jongste gasten. Daarnaast worden er in het hoogseizoen kinderactiviteiten georganiseerd, zoals een minidisco. Kortom, jouw familievakantie naar Lanzarote is helemaal compleet bij Beatriz Playa & Spa!

minigolf

Beatriz Playa & Spa

Dit hotel scoort een 7.8 op Zoover met een 7.7 voor kindvriendelijkheid!

Bekijk hotel
goedkope vakanties kinderen

5. VON Resort Golden Beach

Wauw, dit vier sterren resort in de Turkse Rivièra is ideaal voor een vakantie met het hele gezin! Dit ruim opgezette vakantiedorp beschikt over ruime familie suites. Tijdens je vakantie is waterpret gegarandeerd in het zwembad, of ga naar het avontuurlijke aquapark! Wil je liever naar het strand? Vanaf het resort gaat een treintje naar het strand. Hier kunnen de kids volop zandkastelen bouwen en zwemmen. Het animatieteam zorgt dat jong én oud het volop naar hun zin hebben. En dat voor een zacht prijsje!

goedkope vakanties kinderen

VON Resort Golden Beach

Dit hotel heeft een 8,7 op Zoover, met zelfs een 9 voor kindvriendelijkheid!

Bekijk hotel
sumshine rhodos

6. Sunshine Rhodes

Wil jij een leuke familie vakantie boeken naar de Griekse zon? Neem dan eens een kijkje bij Sunshine Rhodes. Bij dit vier sterren hotel is het genieten geblazen voor het hele gezin! Er zijn namelijk allerlei faciliteiten voor jong en oud. Zo zijn er veel sportmogelijkheden. Je kan er fietsen huren, volleyballen, minigolfen, tennissen en boogschieten. En heb je het zwembad al gezien? Dat wordt gegarandeerd waterpret! De hotelkamers zijn helaas niet de nieuwste, maar ondanks dat komen veel gasten ieder jaar terug! Dit is omdat je bij Sunshine Rhodes een goedkope vakantie beleefd met je kinderen!

sunshine rhodes

Sunshine Rhodes

Dit hotel scoort een 7.3 op Zoover met een 8.4 voor het zwembad! Dat is pas leuk voor het hele gezin!

Bekijk hotel
Goedkope vakanties met kinderen

7. GHT Balmes Hotel Aparthotel & SPLASH

In het GHT Balmes Hotel Aparthotel & SPLASH in Spanje kunnen de kinderen genieten van genoeg waterpret! Er zijn namelijk verschillende watertoestellen voor de kinderen aanwezig. Om ze nog meer te vermaken, is er ook een entertainmentprogramma in het hotel. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders is er entertainment. ‘s Avonds zijn er leuke shows en livemuziek. Het hotel ligt 600 meter van het strand van Calella vandaan. Hier zijn super veel leuke wateractiviteiten te doen voor jong en oud. Het hotel is dus ideaal voor een gezinsvakantie en met al deze leuke activiteiten gaan jullie je hier niet vervelen!

goedkope vakanties kinderen

GHT Balmes Hotel Aparthotel & SPLASH

Dit hotel is een paradijs voor de kleintjes! En dat voor een vriendelijke prijs...

Bekijk hotel
goedkope vakanties kinderen

8. Marhaba Salem

Ben jij opzoek naar een goedkope vakantie met kinderen naar een bijzondere bestemming? Ga dan naar Tunesië! Het kindvriendelijke hotel Marhaba Salem ligt direct aan een mooi zandstrand. Daarnaast zijn er allerlei faciliteiten voor jong en oud! Je kan een balletje slaan op de tennisbaan, of beachvolleyballen. En heb je de zwembaden al gezien? Ideaal voor een verfrissende duik! Daarna kom jij lekker tot rust op je ligstoel, terwijl de kinderen lekker van de glijbaan racen. Daarnaast heeft dit vier sterren hotel een speeltuin en een miniclub. Ideaal voor een gezinsvakantie!

glijbanen

Marhaba Salem

Dit hotel is op Zoover beoordeeld met een 7.7, met zelfs een 8.1 voor kindvriendelijkheid!

Bekijk hotel
Goedkope vakanties met kinderen

9. Aparthotel Terralta

Aparthotel Terralta is een kleurrijk appartementencomplex en is uniek in Benidorm met haar laagbouw. Het complex is super kindvriendelijk en heeft een groot zwembad en een kinderbad. Verder is er een gamehal en een speeltuin waar de kids het gegarandeerd naar hun zin gaan hebben. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht voor het hele gezin. Het strand zit 800 meter van het hotel af en het centrum van het gezellige Benidorm zit 2 kilometer van het hotel verwijderd. Ook is er een animatieprogramma aanwezig. Kortom, in het Aparthotel Terralta beleef je de perfecte familievakantie!

Aparthotel Terralta

Aparthotel Terralta

Dit hotel scoort een 8.1 op Zoover met een 8.6 voor het zwembad!

Bekijk hotel
Vega Green Apart Hotel

10. Vega Green Apart Hotel

Het Vega Green Apart Hotel is de laatste uit het rijtje van goedkope vakanties met kinderen, maar het is zeker niet de minste. Het hotel ligt in Alanya, aan de Turkse Rivièra. Ze staan bekend om de gezellige sfeer en het vriendelijke personeel. Ook heeft het uitzicht over het centrum van Alanya. Het hotel is volledig gerenoveerd en er zijn hier mooie, moderne kamers voor een zorgeloos verblijf. De kinderen kunnen zich goed vermaken aan het zwembad. Er zijn zelfs 2 waterglijbanen! Niet genoeg waterpret? Het hotel biedt een gratis shuttle service naar het strand aan.

Vega Green Apart Hotel

Vega Green Apart Hotel

Dit hotel scoort een 8.9 op Zoover!

Bekijk hotel
Aquapark vakanties

De 8 leukste waterparken in Europa

Je vakantie met het gezin is pas écht compleet met een bezoekje aan het waterpark. Jullie spetteren de hele dag in het water en glijden van de meest bizarre glijbanen. Dus wil je een leuk dagje naar een waterpark met de kids plannen? Lees dan ook de 8 leukste waterparken van Europa!

Lees ook!