Turkije is terug van weggeweest en is als vakantiebestemming populairder dan ooit. Dat is niet zonder reden: als je kiest voor Turkije dan is je vakantie zonzeker en verblijf je voor een hele goede prijs in de meest luxe 5 sterren hotels en resorts. Vaak kan je dan ook nog gebruik maken van een (ultra) all inclusive verzorging! Omdat Turkije meer dan duizenden hotels heeft maken we je het makkelijk. Dit zijn onze populairste hotels in Turkije van dit moment.

 

De 4 populairste hotels in Turkije

Grand Park Lara

1. Grand Park Lara

Stipt op nummer 1 staat Grand Park Lara, hét populairste hotel onder de Nederlandse vakantiegangers. En we begrijpen we waarom! Het is een super groot resort waar je je geen moment hoeft te vervelen. Door de vele glijbanen, de fantastische zwembaden en een mega enthousiast animatieteam vermaak je je de hele dag door. En het eten? Ook dat is super goed geregeld. Ze serveren zelfs kroketten en bitterballen, voor het geval je trek hebt in een typische Nederlandse snack. Het hotel valt vooral in de smaak door het personeel. Zij doen er namelijk alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. Ze zijn mega vriendelijk, en staan altijd voor je klaar. Geen wonder dus dat het Grand Park Lara zo’n populair hotel is!

Populairste hotel Turkije - Grand Park Lara

Grand Park Lara

Dit populaire hotel in Turkije wordt beoordeeld met een 8,9!

Bekijk hotel
Pine Bay Holiday Resort

2. Pine Bay Holiday Resort

Turkije heeft veel bekende en populaire badplaatsen met luxe all inclusive hotels. Kusadasi is hier één van. Pine Bay Holiday Resort ligt wat hoger in de bergen van de badplaats en geeft je een prachtig uitzicht over de Egeïsche kust, en de omliggende pijnbomen. Er is een klein strand en er zijn voldoende zwembaden om af te koelen. Dit familievriendelijke complex heeft ook bungalows voor een wat rustiger verblijf. Veel vakantiegangers komen daarom jaarlijks terug naar het resort om te genieten van hun vakantie. Daarnaast krijgt het hotel een dikke 9 op Zoover!

Pine Bay Holiday Resort 2

Pine Bay Holiday Resort

Ook dit prachtige hotel wordt door vakantiegangers beoordeeld met een 8,9!

Bekijk hotel
Granada Luxury Belek

3. Granada Luxury Belek

Op de derde plek staat het fantastische Granada Luxury Belek. Een super hotel, voor zowel families als voor stellen. Het hotel heeft een groot waterpark op het terrein zelf, waar de kinderen zich dagenlang vermaken. Durf jij van iedere glijbaan af? Wat dit resort zo bijzonder maakt, is dat het enorm groot is. Je hoeft eigenlijk het terrein niet af. Er zijn winkeltjes en verschillende restaurants. Wil je liever even de stad in? Met de gratis shuttleservice ben je binnen 10 minuten in het centrum van Belek. Wil je echt goed uitpakken dit jaar? Het Granada Luxury Belek heeft een gedeelte waar ze dezelfde bungalows hebben als op de Malediven. Pure luxe, maar dan maar op 4,5 uur vliegen!

Granada Luxury Belek Turkije

Granada Luxury Belek

Dit fantastische hotel wordt door jullie beoordeeld met een 9,7! Beter kan bijna niet.

Bekijk hotel
beste hotel Turkije

4. VON Resort Golden Beach

Het prachtige VON Resort Golden Beach mag ook niet ontbreken aan deze lijst. De ideale ligging vlakbij het strand maakt dit een zeer prettig hotel. Dankzij de tropische tuin en de laagbouw heeft het ruim opgezette vakantiedorp een gemoedelijke sfeer. De animatie en het grote aanbod aan faciliteiten zorgt ervoor dat iedereen een mooie vakantie tegemoet gaat bij VON Resort Golden Beach. De kinderen zullen dagen lang zoet zijn in het gave aquapark. Dit hotel is een topper voor elk reisgezelschap.

Beste hotel Turkije

VON Resort Golden Beach

Dit veelzijdige hotel wordt door jullie beoordeeld met een mooie 9! Geniet van goede kwaliteit tegen een leuke prijs.

Bekijk hotel
Populairste hotels Turkije

Liever een ander hotel in Turkije?

Turkije heeft veel meer fantastische hotels dan enkel deze 4. Voor iedereen die op zoek is naar iets soortgelijks, maar net iets anders, hebben we een ruim aanbod aan hotels.

Bekijk andere hotels in Turkije