Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zaterdag uur
Let op Wegens drukte is onze reactietijd langer dan je van ons gewend bent. We doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag. Onze excuses voor het ongemak.
  1. Ervaar de luxe op Santorini

Ervaar de luxe op Santorini

Stel je eens voor, vakantie vieren als een echte prins(es) in een hotel dat van alle gemakken is voorzien... En  wat als dat al kan op nog geen 3,5 uur vliegen vanaf Amsterdam? Het kan allemaal op het prachtige Griekse eiland Santorini. Het eiland staat bekend om de schattighe witte huisjes met de blauwe koepels. Het is er zo mooi op het eiland, het is bijna sprookjesachtig. 

Wat Santorini zo bijzonder maakt, is het waanzinnige uitzicht vanaf het gebergte in Oia. Dit dorpje is (geheel terecht) het meest idyllische plekje van heel Santorini. Vanuit de straten van Oia kijk je direct op het water waar de zon ondergaat. Het beste uitzicht heb je vanuit het hooggelegen kasteel. Wees er vroeg bij, dan weet je zeker dat je het allermooiste uitzicht hebt. 

Zonsondergang op Santorini

In de hoofdstad van Santorini is het wat rustiger dan in het bekende Oia. Wat Fira zo uniek maakt, is de manier waarop de stad is gebouwd. De stad is namelijk gebouwd tegen de rand van de steile kliffen aan. Deze steile kliffen zijn eigenlijk de krater van Santorini. Je kijkt vanuit de hoofdstad op het westen, waardoor ook vanaf hier de zonsondergang heel goed is te bewonderen. 

Fira, in Santorini

In de avond wordt Santorini extra romantisch. Doordat het water zo enorm mooi verlicht wordt door de zonsondergang voelt het eiland enorm luxe aan. De restaurants worden extra verlicht met kaarsen om de sfeer er zo nog meer in te krijgen. En dat zorgt ervoor dat Santorini er in de avond als volgt uit ziet: 

Fira, in Santorini

 

De meest luxe hotels

De luxe vind je niet alleen in hoe mooi en luxe het eiland eruit ziet. De luxe is vooral te merken in de meest prachtige hotels en resorts op het eiland. Veel hotels en resorts zijn gebouwd tegen het gebergte aan. Bij al deze hotels heeft (bijna) iedere hotelkamer uitzicht over het water en sommigen dus ook over de zonsondergang of -opgang. Het personeel doet er alles aan om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken en zorgt ervoor dat je van alle luxe wordt voorzien. 

Santorini Secret Suites & Spa

Deze luxe ervaar je ook in het prachtige Santorini Secret Suites & Spa. In dit prachtige resort zijn alleen maar suites die ieder van alle luxe is voorzien. De suites zijn allemaal erg ruim ingericht en zijn voorzien van een wit interieur. Voor de echte liefhebbers van luxe zijn er zelfs suites met een eigen privézwembad. 

Santorini Secret Suits Kamers

Zie jij jezelf al liggen aan je eigen privézwembad in een sprookjesachtige luxe suite? Bekijk dan al onze luxe vakanties op Santorini
 
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     11:14:49 | 0,1 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel