Wil je zo snel mogelijk lekker weg naar de zon? Met onze tips voor de perfecte last minute vakantie boek je snel en voordelig een heerlijke vakantie. Ga je voor een last minute all inclusive vakantie of toch liever logies & ontbijt? Bekijk onze 5 tips voor het boeken van je last minute!

1. Kies je bestemming

Staat Kroatië al een tijd op je bucketlist? Gewoon gaan! Boek die vakantie naar het land dat je zo graag wilt zien. Heb je geen bestemming op je bucketlist? Geen zorgen! Dan bepaalt het doel van je vakantie de bestemming. Urenlang zonnebaden aan de rand van een heerlijk zwembad doe je het best in Turkije of Spanje. Veel cultuur en natuur vind je in Italië en Kroatië. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Daarvoor ga je naar één van de vele mooie eilanden in Griekenland! tips boeken last minute

tips boeken last minute

Radisson Blu Resort & Spa Split

Het Radisson Blu Resort & Spa Split is een prachtig resort gelegen aan de mooie Kroatische Kust. Dit resort is modern ingericht en heeft een luxe uitstraling. Je kan voor een verfrissende duik terecht in het zwembad of in de zee. Het strand ligt op slechts 450 meter van het resort.

Bekijk dit hotel

2. Let op de ligging van je hotel

Heb je een fantastisch mooi hotel gevonden, maar ligt deze erg ver geleden van bezienswaardigheden, de stad of het strand? Houd er dan rekening mee dat je ter plekke veel geld kwijt bent aan de taxi of ander soort vervoer. Kies daarom voor een hotel vlakbij het strand of de stad. Zo bespaar je geld op je last minute vakantie.

tips boeken last minute

Sunrise Hotel op Rhodos

Het prachtige Sunrise Hotel heeft een ideale ligging op het Griekse eiland Rhodos. Dit hotel ligt direct aan het strand en in de buurt van het openbaar vervoer, zo heb je veel flexibiliteit tijdens de vakantie. Het hotel is modern ingerecht en beschikt over een gezellige bar en restaurant. Een uitstekende keuze voor een last minute vakantie naar Rhodos.

Bekijk dit hotel

3. Bepaal het aantal dagen

Wil je graag heel lang op vakantie? Of is een week genoeg? Kies van te voren hoeveel dagen je op vakantie wilt gaan. Houd er wel rekening mee dat je op 2 dagen aan het reizen bent. Op de eerste dag van je vakantie vlieg je naar je bestemming en op de laatste dag weer terug. Bij een vakantie van 8 dagen heb je dus 6 volle dagen op je bestemming.

tips boeken last minute

Jaz Aquamarine in Egypte

Het goed beoordeelde Jaz Aquamarine is een heerlijk hotel voor een last minute vakantie naar de zon. Egypte heeft het hele jaar door een fijne temperatuur waardoor het een perfecte winterzon bestemming is. Het Jaz Aquarmine ligt direct aan het strand en beschikt over verschillende sportfaciliteiten zodat iedereen zich zal vermaken op de vakantie. Een ideale keuze voor een last minute naar de zon.

Bekijk dit hotel

4. Kies het beste hotel dat past bij jouw budget

Één van de meeste praktische tips voor het boeken van je last minute vakantie: bepaal van te voren je budget, vul deze in en selecteer vervolgens op “sorteren op prijs, aflopend”. Zo krijg je de allerbeste hotels precies voor de prijs die jij wilt betalen. Het voordeel van een last minute is dat je vaak goede deals vindt, zo kan je voor weinig naar de zon.

tips boeken last minute

Pine Bay Holiday Resort in Turkije

Turkije heeft een groot aanbod aan luxe hotels voor weinig. De prijs-kwaliteitverhouding is hier uitstekend. Het Pine Bay Resort is hier een goed voorbeeld van. Dit mooie 5* resort beschikt over verschillende zwembaden, restaurants en sportfaciliteiten. Een ideale keuze voor een last minute naar de zon.

Bekijk dit hotel

5. All-inclusive of zelf op pad?

Ook belangrijk in het maken van een keuze van de perfecte vakantie is het verzorgingsniveau. Wil je niet steeds je portemonnee erbij pakken als je wat drinken gaat halen? Dan is een all-inclusive vakantie perfect voor jou. Je het de hele dag de mogeljikheid om te genieten van al het lekkere eten en drinken in het hotel. En dat zonder dat je je zorgen maakt over de kosten. Eet je liever buiten de deur? Dan is logies (met of zonder ontbijt) de ideale keuze voor jou. Je betaalt dan niet vooraf voor eten en drinken in je accommodatie waar je toch geen gebruik van maakt! Ook kan je voor een appartement kiezen, zo kan je zelf lekker koken met lokale producten.

tips boeken last minute

Balaia Atlantico in Portugal

Het Balaia Atlantico hotel is een heerlijk hotel voor een ontspannen vakantie. Dit hotel beschikt over een zwembad, tennisbaan en fitness om tijdens de vakantie sportief bezig te blijven. Je kan verblijven op basis van logies tot aan all inclusive. De meeste kamers zijn ook uitgerust met een keuken dus je kan eventueel zelf koken. Een perfecte optie voor een last minute vakantie naar Portugal.

Bekijk dit hotel
tips boeken last minute

Boek jouw last minute vakantie

Wil je snel op vakantie? Met de bovenstaande tips vind je razendsnel de perfecte last minute vakantie. Misschien zit jij volgende week al lekker op het strand of ga je toch liever voor een last minute citytrip? Bekijk ons aanbod aan last minute vakanties.

Boek jouw last minute vakantie