Openingstijden

Maandag uur
Dinsdag uur
Woensdag uur
Donderdag uur
Vrijdag uur
Zaterdag uur
Let op Wegens drukte is onze reactietijd langer dan je van ons gewend bent. We doen ons best om zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag. Onze excuses voor het ongemak.
  1. 5 tips voor het boeken van dé perfecte last minute vakantie.

5 tips voor het boeken van dé perfecte last minute vakantie.

Bekijk al onze last minute vakanties.


1. Kies je bestemming.

Staat Kroatië al een tijd op je bucketlist? Gewoon gaan! Boek die vakantie naar het land dat je zo graag wilt zien. Heb je geen bestemming op je bucketlist? Geen zorgen! Dan bepaalt het doel van je vakantie de bestemming. Urenlang zonnebaden aan de rand van een heerlijk zwembad doe je het best in Turkije of Spanje. Veel cultuur en natuur vind je in Italië en Kroatië. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Daarvoor ga je naar één van de vele mooie eilanden in Griekenland!
 

2. Let op de ligging van je hotel

Heb je een fantastisch mooi hotel gevonden, maar ligt deze erg ver geleden van bezienswaardigheden, de stad of het strand? Houd er dan rekening mee dat je ter plekke veel geld kwijt bent aan de taxi of ander soort vervoer. Kies daarom voor een hotel vlakbij het strand of de stad. Zo bespaar je geld op je last minute vakantie. 

 

3. Bepaal het aantal dagen.

Wil je graag heel lang op vakantie? Of is een week genoeg? Kies van te voren hoeveel dagen je op vakantie wilt gaan. Houd er wel rekening mee dat je op 2 dagen aan het reizen bent. Op de eerste dag van je vakantie vlieg je naar je bestemming en op de laatste dag weer terug. Bij een vakantie van 8 dagen heb je dus 6 volle dagen op je bestemming.
 

4. Kies het beste hotel dat past bij jouw budget. 

Bepaal van te voren je budget, vul deze in en selecteer vervolgens op "sorteren op prijs, aflopend". Zo krijg je de allerbeste hotels precies voor de prijs die jij wilt betalen. 

 

5. All-inclusive of zelf op pad?

Ook belangrijk in het maken van een keuze van de perfecte vakantie is het verzorgingsniveau. Wil je niet steeds je portemonnee erbij pakken als je wat drinken gaat halen? Dan is een all-inclusive vakantie perfect voor jou. Je het de hele dag de mogeljikheid om te genieten van al het lekkere eten en drinken in het hotel. En dat zonder dat je je zorgen maakt over de kosten. Eet je liever buiten de deur? Dan is logies (met of zonder ontbijt) de ideale keuze voor jou. Je betaalt dan niet vooraf voor eten en drinken in je accommodatie waar je toch geen gebruik van maakt!
 

Bekijk al onze last minute vakanties.
Copyright GIATA 2015-2019, client ref. 126659     00:52:54 | 0,06 | Vakanties | NMT-WEB-122 TourWeb © NetMatch
nm-pixel