Ben jij ook toe aan een welverdiende vakantie? Je droomt dagelijks weg bij de gedachte aan de zon op je huid, terwijl je heerlijk ligt te dobberen in het zwembad. Wist je dat er hotels zijn waarbij je een (bijna) privézwembad aan je kamer hebt? Heerlijk vanuit je kamer direct het zwembad in, wie wilt dat nou niet? Er zijn tientallen hotels die een swim-up kamer aanbieden. Daarom hebben we de 9 mooiste hotels met swim-up kamer voor je op een rij gezet.  Lees snel verder ze te bekijken! Ben je op zoek naar een hotel met swim-up kamer in een bepaald land? Bekijk ze hier voor Turkije, Egypte, Spanje, Griekenland of de Canarische Eilanden!

Enorme Lifestyle Beach

1. Enorme Lifestyle Beach Resort op Kreta – Griekenland

Dit prachtige adults only hotel op Kreta is van alle gemakken voorzien. Het Enorme Lifestyle Beach Resort is een compleet nieuw hotel dat in mei 2018 haar deuren opende. Dit hotel is dus splinternieuw, waardoor het heel modern is ingericht. Doordat het hotel erg kleinschalig is, voelt het net als thuiskomen. Het hotel heeft een aantal kamers met swim-up. Dit zijn geen privézwembaden, maar een gedeeld zwembad met andere vakantiegangers die ook een swim-up kamer hebben geboekt. Het grote voordeel is dat de rest van het hotel geen gebruik mag maken van dit zwembad. Enorme Lifestyle Beach Resort is de absolute winnaar wanneer het aankomt op de prijs-kwaliteitsverhouding! Het is duidelijk waarom dit hotel zo geliefd onder onze vakantiegangers!

Hotels met swim-up

Enorme Lifestyle Beach Resort

Er zijn maar 25 kamers met een swim-up beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bekijk hotel
Sentido Ixian All Suites

2. SENTIDO Ixian All Suites op Rhodos – Griekenland

Als we het hebben over het SENTIDO Ixian All Suites, dan zijn de woorden luxe, rust en modern de eerste woorden waar we aan denken. Ook dit hotel is in 2018 gerenoveerd, waardoor alle kamers modern en luxe zijn ingericht. Het is een Adults Only hotel, en daarmee het perfecte hotel voor een romantische vakantie met zijn tweeën. De rust komt niet alleen door de afwezigheid van kinderen, maar ook door de locatie waarop het hotel is gelegen. Het mooie SENTIDO Ixian All Suites biedt ook de mogelijkheid om een kamer met swim-up te boeken. Kies voor de kamer met swim-up in de naam en neem een direct een duik. Het hotel is erg geliefd door voorgaande vakantiegangers, want het wordt met een 8,9 beoordeeld!

SENTIDO Ixian All Suites

SENTIDO Ixian All Suites

Ga voor de swim-up kamer en beleef een ware droomvakantie!

Bekijk hotel
Ayada Maldives op de Malediven

3. Ayada Maldives in Maguhdhuvaa – Malediven

Wil je dit jaar écht goed uitpakken als het aankomt op je vakantie? En extreem luxe genieten van de zon? Dan is het Ayada Maldives iets voor jou! Luxer dan het Ayada Maldives op de Malediven vind je het bijna nergens. Dit prachtige hotel hoort dan ook zeker thuis op het lijstje van mooiste hotels met swim-up kamer. In dit geval mogen we eigenlijk niet spreken van een kamer, omdat je in dit resort een bungalow aan het water boekt. Vanuit iedere bungalow is het sowieso al mogelijk om direct een duik te nemen in het azuurblauwe water. Voor iedereen die liever niet direct de zee in springt, is er ook een privé zwembad op het terras. Dit privé zwembad is volledig voor jezelf. Heerlijk, toch?

Ayada Maldives

Ayada Maldives

Pak dit jaar volledig uit en gun jezelf deze droomvakantie!

Bekijk hotel
Stella Island Luxury Resort & Spa op Kreta

4. Stella Island Luxury Resort & Spa op Kreta – Griekenland

Eén van de meest luxe hotels op Kreta is het Stella Island Luxury Resort & Spa. De gehele sfeer op het resort is zo ingericht dat het bijna voelt alsof je op de Malediven bent! Het Stella Island Luxury Resort & Spa heeft alle ingrediënten voor een op en top luxe vakantie, dichtbij huis. Langs de zwembaden staan palmbomen die dit tropische gevoel alleen maar versterken. In dit resort slaap je niet in een kamer, maar in een modern ingerichte bungalow. Sommige van deze luxe bungalows hebben toegang tot een swim-up zwembad. Het zwembad loopt door het gehele resort en heeft een lagune-achtige vibe. Daarnaast heeft het resort een spa en sauna voor iedereen die een heerlijk dagje wellness wil inplannen.

Hotels met swim-up

Stella Island Luxury Resort & Spa

Kies voor een vakantie dichtbij huis, die voelt als een tropische bestemming!

Bekijk hotel
Constantinou Bros Athena Beach Hotel op Cyprus

5. Constantinou Bros Athena Beach Hotel in Paphos – Cyprus

Daarnaast zal Cyprus je ook volledig verrassen. Het is wellicht niet je eerste keus voor de vakantiebestemming, want veel mensen zijn er niet mee bekend. Toch is het zeker de moeite waard! Het Constantinou Bros Athene Beach Hotel in Paphos is werkelijk een fantastisch hotel. Hij wordt beoordeeld met een 9,6 en niet zonder reden. Van alle luxe voorzien én dichtbij het strand. Het personeel is mega vriendelijk en de service is van hoge kwaliteit en erg persoonlijk. Kijk er dus niet raar van op als je na een paar dagen met je voornaam wordt begroet! Ook dit fantastische hotel heeft een aantal kamers beschikbaar met swim-up. En zoals je op de foto ziet, het zwembad is helemaal voor jou alleen!

Hotels met swim-up

Constantinou Bros Athena Beach Hotel

Verras jezelf dit jaar en ga op vakantie naar Cyprus.

Bekijk hotel
Lopesan Baobab Resort op Gran Canaria

6. Lopesan Baobab Resort in Meloneras – Gran Canaria

Het Lopesan Baobab Resort in Gran Canaria is één van de meest luxe hotels met swim-up kamer op het hele Canarische eiland. Dit hotel heeft twee verschillende soorten swim-ups. Zo heb je de familie pool kamer. Deze kamer grenst aan een heel groot zwembad die je deelt. Als je kiest voor de deluxe pool kamer heb je zelfs je eigen privé zwembad! Daarnaast is dit prachtige vijfsterrenhotel geliefd door alle faciliteiten die worden aangeboden. In principe hoef je je gehele vakantie het resort niet af. Van de grote zwembaden, tot de lekkerste restaurantjes en de gezelligste winkeltjes. Dit resort heeft het allemaal!

Hotels met swim-up

Lopesan Baobab Resort

In dit grote resort zijn er maar een paar kamers met swim-up.

Bekijk hotel
Jiva Beach Resort in Turkije

7. Jiva Beach Resort in Fethiye – Turkije

Jiva Beach Resort is populair en wij begrijpen wel waarom! Dit gezellige resort ligt in de altijd warme Turkse Egeïsche kust. Het resort is één van de grotere resorts, er zijn namelijk meer dan 300 kamers! Wil je graag een kamer waarbij je zo vanaf je terras het zwembad in loopt? Dan ben je bij het Jiva Beach Resort aan het goede adres! Ze hebben namelijk verschillende kamers met een swim-up mogelijkheid! Hiermee heb je direct toegang tot het gedeelde zwembad en begin je al spetterend de dag.

Hotels met swim-up

Jiva Beach Resort

Neem jij binnenkort een duik in je eigen privé zwembad?

Bekijk hotel
Side Star Elegance in Side

8. Side Star Elegance in de Turkse Rivièra – Turkije

Als je bekend met met de hotelketen “Side Star Hotels”, dan weet je wat je kan verwachten. Ieder hotel van deze keten staat bekend om de goede service en de hoge kwaliteit van het hotel. Ook het Side Star Elegance behoort tot deze keten, en maakt alle verwachtingen meer dan waar. Dit luxe vijfsterrenhotel in Side staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitverhouding, de zeer goede service en de perfecte ligging direct aan het strand. Alle kamers in Side Star Elegance met een swim-up liggen in de tuin van het hotel. Het zwembad deel je met een aantal andere kamers, maar dat maakt de duik in de ochtend niet minder verfrissend!

Side Star Elegance

Side Star Elegance

Ga jij dit jaar genieten in dit luxe hotel?

Bekijk hotel
Zante Maris Suites op Zakynthos

9. Zante Maris Suites op Zakynthos – Griekenland

Last but not least op ons lijstje met de mooiste hotels met swim-up kamer is Zante Maris Suites. Dit luxe resort is gelegen tussen de olijfbomen en heeft het meest indrukwekkend uitzicht van Zakynthos over de Ionische Zee. Je vindt hier alleen het beste van het beste. Zante Maris Suites gaat je verwachtingen te boven, en dat is een belofte. Het is dé ideale plek om volledig tot rust te komen om te genieten van je welverdiende vakantie. En dat allemaal met de luxe van een swim-up kamer. Sta uitgerust op, neem in duik in het heerlijke zwembad en begin je dag zoals je dat eigenlijk iedere dag zou willen.

Hotels met swim-up

Zante Maris Suites

Op en top luxe genieten dichtbij huis!

Bekijk hotel